• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

10:06

Policajac sa KiM usmrćen nesrećnim slučajem! Srbi se odmah optužuju za teroristički napad! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Policajac sa KiM usmrćen nesrećnim slučajem! Srbi se odmah optužuju za teroristički napad! (VIDEO)

Podeli vest

Milan Radoičić, bivši potpredsednik Srpske liste, koga tužilaštvo sumnjiči za navodni teroristički napad u Banjskoj 24. septembra, u kojem je nastradao "kosovski policajac dok su trojica Srba brutalno likvidirana", juče je pušten da se brani sa slobode, što su šiptarski ekstremisti odmah dočekali da mu zaprete smrću!

Radoičiću je zabranjeno da ide na Kosovo i Metohiju, da bez odobrenja suda napusti Srbiju i da se svakog 1. i 15. u mesecu javlja policijskoj stanici. Takođe mu je oduzeta putna isprava; pasoš Srbije, a i upozoren je da se protiv njega može odrediti pritvor ukoliko prekrši bilo koju od ovih mera i obaveza. On je  saslušan u Palati pravde, a Tužilaštvo je tražilo pritvor. Na ovu temu govore gosti "Info jutra", profesor bezbednosnih nauka Miroslav Bjegović i politički analitičar Branko Radun.

Branko Radun ističe da oni sami priznaju da je policajac ubijen nesrećnim slučajem. On dodaje da se ipak u zapadnim medijima čuje kako je ubijen albanski policajac i odmah se to tumači kao teroristički akt od strane Srba.

Foto: Zoran Sinko

Branko Radun

-Ima mnogo stvari oko tog događaja koje nisu jasne. Kako se desio taj incident? Policiju je pozvao neko tamo gde nikada nisu izlazili. Taj policajac nije poginuo od Srpske strane. Niti je namerno ubijen, niti u borbi, već nesrećnim slučajem u okviru te konfliktne situacije - naveo je Radun.

Profesor bezbednosnih nauka Miroslav Bjegović naveo je da se našem narodu na Kosovu šalje poruka straha. Prema njegovim rečima, ako bilo ko vrši terorističke napade, onda su to takozvani kosovski policajci.

Foto: Zoran Sinko

Miroslav Bjegović

-Ono što se njima stavlja na teret jeste učestvovanje u terorističkoj akciji, iako ja smatram da ovo ne treba da se tumači kao teroristički akt. Ovoj grupi bio je cilj postavljanje barikade na prostoru Banjske. Time su izrazili svoj revolt prema onome što čini navodna kosovska policija. Niko ne odobrava stradanje policajca, ali i im imamo stradanje trojice Srba- objasnio je Miroslav Bjegović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 7 meseci

Ma da Srbi se odmah optuzuju a ko ce da odgovara za neduzno ubijene Srbe, niko...

Aleksandar

pre 7 meseci

Курти покушава да своја дела пребаци на нашу страну и окриви Србију.

Renata

pre 7 meseci

A sta je trazila uopste tzv. kosovska policija na prostoru Banjske

Tamara

pre 7 meseci

Kao da Srbi nisu stradali taj dan, jos ce biti da smo sami na sebe pucali

Nedica

pre 7 meseci

Kurti za svoj teror pokusava da okrivi Srbiju... Strasno

Nikola

pre 7 meseci

Takozvani policajac nije stradao od metka, tako da je jasno da je nesrećan slučaj

Bojan

pre 7 meseci

Cilj Prištine je da po svaku cenu optuži Beograd

Goran

pre 7 meseci

Beograd i državno rukovodstvo nisu umešani u ovo

Sa

pre 7 meseci

Kod Srba ne postoji termin Srpski teroristi niti bi trebalo da se optuzuju u cilju prebacivanja odgovornosti a jedini krivac na KiM je Kurti

Laki

pre 7 meseci

Cilj Prištine je da ovaj slučaj iskoristi kako ne bi nastavili pregovore

Petar

pre 7 meseci

Do kada ce zapad cutati i dozvoljavati Kurtiju sav ovaj teror nad srbima?

Ognjen

pre 7 meseci

Ovde se o terorističkom aktu ne može ni govoriti

Stevan

pre 7 meseci

Ovaj tragičan događaj su iskoristili kako bi pritisci na Srbiju bili još veći

Jovan

pre 7 meseci

Kako to da zapad ne spominje trojicu stradalih Srba

Milos

pre 7 meseci

Ako je neko terorista to su onda upravo ti nelegalni policajci

Nikola

pre 7 meseci

Teror nad Srbima n KiM traje mesecima i zapad uredno ćuti a sada brže bolje optužuju Srbiju

Darko

pre 7 meseci

Zapad brže bolje potrčao da optuži Srbiju, šta ćemo sa Srbima koji su stradali?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija