• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

09:27

Trampu sude, a rejting samo raste! Jorgić: SAD i svetu bi povratak Donalda doneo boljitak! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Trampu sude, a rejting samo raste! Jorgić: SAD i svetu bi povratak Donalda doneo boljitak! (VIDEO)

Podeli vest

O seksualnim aferama koje se pripisuju Donaldu Trampu, kao i o ophođenju bivšeg predsednika prema svom narodu, ali i poterncijalnom povratku na vlast SAD, govorio je na Info jutru direktor "Borbe" Andrija Jorgić.

Direktor "Borbe" Andrija Jorgić kaže da je Donald Tramp uvek u okruženju lepih  žena, nije ni čudo što mu stalno podmeću seksualne afere. Amerikancima je trebao neko nov, koji nije iz sveta politike i ponaša se kao običan Amerikanac,

- Donald Tramp je uvek u okruženju lepih i pametnih žena, nije ni čudo što mu stalno podmeću seksualne afere. Amerikancima je trebao neko nov, koji nije iz sveta politike i ponaša se kao običan Amerikanac, voli da ode u restoran brze hrane ili da ima neku aferu - kazao je Jorgić.

Foto: Zoran Sinko

Andrija Jorgić

Prema rečima našeg gosta pokušavaju da mu nametnu afere i prevare, a da Trampu raste rejting baš zbog ovih optužbi i za SAD i da bi za ceo svet bilo dobro da se Tramp na vlast .

- Donald Tramp pokazuje da je običan građanin i da je u svakom društvu, čak i u društvu prostitutki. Pokušavaju da mu nametnu afere i prevare, kao i da ga etiketiraju, a za to su zaslužne tajne službe i društva koja ga ne žele na vlasti. Smatram da mu raste rejting baš zbog ovih optužbi i za SAD i ceo svet bi bilo dobro da se Tramp na vlast - zaključio je Jorgić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija