• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

17:23

Bolesti vrebaju na svakom ćošku! Stručnjaci otkrili koji je prirodan lek protiv opasnih bakterija! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Live TV

Bolesti vrebaju na svakom ćošku! Stručnjaci otkrili koji je prirodan lek protiv opasnih bakterija! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji Pre večere tema je sveopšte zdravlje i lečenje bolesti alternatnativnom medicinom pomoću vode i zeolita, a gosti koji su razgovarali o ovome bili su akademik ruske akademije prirodnih nauka Jelisaveta Kunosić, dr Saša Avakumović i pedijatar Saša Milićević.

Dr Saša Avakumović navodi da lekovi samo maskiraju simptome bolesti i da stres izaziva bolesti, ali i da su voda i zeolit pravi lekovi za sprečavanje simptoma oboljenja.

- Lekovi samo maskiraju simptome i nisu toliko delotvorni koliko mislimo. Jedno od najgorih stanja mozga je stres, koji utiče na celo naše telo kao i na sve ćelije u organizmu. Pravi lek za sprečavanje bolesti je zapravo voda, jer ona izbacuje toksine, kiseline i otrove iz organizma ako se redovno konzumira, kao i zeolit  koji skuplja i uništava sve otrove iz tela - rekao je Avakumović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Avakumović

 

Pedijatar Saša Milićević kaže da korišćenje loših lekova i odlaženje kod nestručnih lica može da dovede do pogoršanja stanja u kom se nalazi pacijent i da roditelji posežu za alternativnom medicinom koja može da pomogne, ali i da razboli dete.

- Korišćenje loših lekova i odlaženje kod nestručnih lica može da dovede do pogoršanja potencijalnog stanja u kom se nalazi pacijent. Roditelji posežu za alternativnom medicinom i biljkama koje mogu da pomognu, ali i da razbole bolesno dete. Ne samo roditelji, već i odrasli ljudi često traže neke lekove ili biljke koji nisu merodavni i rade suprotno od saveta stručnjaka - zaključio je Milićević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Milićević

 

Akademik ruske akademije prirodnih nauka Jelisaveta Kunosić govori o tome da su najopasnije su bakterije klamidije pneumonije koje prave haos u ljudskom sistemu, a da su prvi znaci depresija, hladne ruke i noge, kao i da je poželjan pregled bar dvaput godišnje na ovu bakterije.

- Postoje različite opasne bakterije, a najopasnije su bakterije klamidije pneumonije koje prave haos u sistemu, a prvi znaci su depresija, hladne ruke i noge. Sportisti su česte žrtve ove bakterije i trebamo bar dvaput godišnje da radimo pregled klamidije pneumonije - kazala je Kunosić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelisaveta Kunosić

 

Naša sagovornica dodaje i da je voće odlično za zaštitu organizma protiv raznih bolesti, a da je zeolit je odličan za skupljanje loših stvari iz organizma kao što su teški metali i toksini.

- Voće je odlično za imunizaciju i zaštitu organizma protiv raznih bolesti i bakterija. Zeolit je odličan za skupljanje loših stvari iz organizma kao što su teški metali i toksini i zeolit se dokazano bori protiv otrova iz organizma i izbacuje sve iz tela - tvrdila je Kunosić.

Saznajte sve o prirodnim lekovima i zdravlju u videu koji se nalazi ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija