• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

20:49

Dnevnik televizije Inforemer! Evo koje vesti su obeležile 14. novembar! (VIDEO)

Informer

Live TV

Dnevnik televizije Inforemer! Evo koje vesti su obeležile 14. novembar! (VIDEO)

Podeli vest

U centralnoj emisiji televizije Informer, dnevniku saznajte - predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa specijalnim izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom insistirao na formiranju Zajednice srpskih opština, Vlada Srbija obezbedila trajno zapslenje zdravstvenim radnicima koji su lečili osobe zaražene korona virusom, oko 900 zemljotresa pogodilo je južni Island.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom i insistirao na formiranju Zajednice srpskih opština.

- Na spomenik ubijenim i kidnapovanim Srbima u opštini Orahovac postavljena je nova srpska trobojka, koju su prethodnog vikenda spalili albanski ekstremisti.

- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić osudio skandalozan čin uklanjanja ploče posvećene palim srpskim borcima u Balkanskim ratovima i Prvom svetskom ratu sa pravoslavnog dela groblja u Prištini.

-Vlada Srbije donela je odluku da svi zdravstveni radnici koji su radili na lečenju osoba inficiranih korona virusom dobiju stalno zaposlenje.

- Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Nevena Đurić i Mihailo Jovanović razgovarali su sa mladima o razvoju IT sektora u Srbiji.

- Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović sa liste tajkuna Dragana Đilasa potvrdio je da bi svaki glas za "desnicu" bio glas za njegovog šefa Đilasa.

- Bolnica Al Šifa u u Gazi opkoljena od strane izraelske vojske postala je grobnica, a izraelski vrh navodi kako se ispod bolnice nalazi štab Hamasa.

- Oko 900 zemljotresa pogodilo je u ponedeljak južni Island, vlasti sumnjaju na potencijalnu vulkansku erupciju.

- U Kragujevcu otvoren dnevni boravak "Vera" za osobe sa invaliditetom čiju je izgradnju finansirala Agromarket fondacija.

- U toku je meč Novala Đokovića i Janika Sinera u drugom meču grupne faze Završnog mastersa.

 

Celu emisiju možete pogledatu u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija