• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

09:05

Đilasovci sikću zbog izbornog poraza! Vukelić: Zoran Kesić govori da mrzi građane Srbije! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Đilasovci sikću zbog izbornog poraza! Vukelić: Zoran Kesić govori da mrzi građane Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Izbornu pobedu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i bes opozicije i njihovih medija zbog izbornog poraza, komentarisali su gosti Info jutra, član predsedništva SNS Vladimir Đukanović, novinar Politike Marko Lakić i Dejan Vukelić sa Srpskog portala.

Član predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da smatra da narod Republike Srpske treba da bude uključen u izbore u Srbiji, jer ona štiti njihova prava i interese.

- Borili smo se lavovski da narodu pokažemo šta možemo, znali smo da nismpo u prednosti u Beogradu, a time su Đilasovci mislili da će time pobediti. Sada kad smo i na beogradskom nivou odneli pobedu čujem da opet najavljuju proteste. Smatram da ljudi iz Republike Srpske treba budu uključeni u naše izbore, jer su oni naš narod takođe. Njima je izborna krađa što pomažemo ljudima sa invaliditetom da izađu na svoja birališta. Nisam video nijedan njihov štand gde promovišu svoj program građanima, a hoće da imaju glasače što je nebulozno - rekao je Đukanović.

Foto: Masha Bandjur

 

Novinar Politike Marko Lakić istakao je da treba da postoji zakonska regulacija društvenih mreža radi boljeg poštovanja predizborne tišine i samog zakona.

Država mora društvene mreže da stavi u neki zakonski okvir kako bi regulisala kršenje izborne tišine i vođenje prljave kampanje. To što se na internetu dešava nije zdravo ni za omladinu, a laži i uvrede je teško zaustaviti jer internet nema urednika kome možete da se obratite - rekao je Lakić.

Foto: Masha Bandjur

 

Dejan Vukelić sa Srpskog portala ukazao je na komentare Zorana Kesića kojima krivi narod Srbije za izborni poraz opozicije navodeći da mu teško pada da ne mrzi građane zbog toga.

- Odnos prema građanima opozicije je vidljiv izjavom Zorana Kesića da zbog poraza na izborima ne može da vidi kako da ne mrzi građane Srbije. Naš narod iz Republike Srpske je nazivan stokom zato što je došao da glasa za Vučića koji štiti njihove interese i koji je garant poštovanja Dejtonskog sporazuma. Kada su ovi mrzitelji pretrpeli debakl počeli su da pričaju o nekim fantomskim biračima, a do tada to nisu pominjali, a sada odjednom im pada to na pamet. Kesićeva poruka je bila da narod ne valja, jer više nemaju koga da krive - rekao je Vukelić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija