• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

10:49

Sramotno! Medijski kartel Dragana Đilasa poziva na sukob građana Srbije!

Informer

Live TV

Sramotno! Medijski kartel Dragana Đilasa poziva na sukob građana Srbije!

Podeli vest

Bes opozicionih medija za izborni poraz opcija koje oni podržavaju i pozivanje na sukob građana na ulicama Srbije, komentarisao je gost Info jutra Darko Matić iz Centra za odgovorne medije.

Darko Matić iz Centra za odgovorne medije objasnio je kako se Srbija našla na raskršću hoće li nastaviti da napreduje ili će se prepustiti rukama tajkunam, zbog čega je zabeležena rekordna izlaznost još od 2012. godine.

- Ovo je bila najveća izlaznost građana od 2012. godine, jer su građani shvatili da je Srbija na raskrsnici, hoće li nastaviti da gradi i napreduje ili da se preda rukama tajkuna. U Srbiji postoji medijski kartel u režiji Dragan Đilasa koji je od prvog dana jednostrano izveštavao, što je počelo onim sramotnim dokumentarcom na N1, a kada im to nije bilo dovoljno pozvali su građane da se fizički obračunavaju na ulicam. Ironično je da oni koji se bore protiv nasilja, nasilno odstranjuju sebi nepodobne medije iz javnog prostora - rekao je Matić.

Foto: Masha Bandjur

 

Matić je dodao kako je opozicija očekivala da će napadima na jednog čoveka i svega što on izgradi ili obezbedi, uspeti da dođu na vlast u Srbiji, umesto da razvija svoj program

- Pokušali su da građanima Srbije koji ne žive na njenoj teritoriji ospore pravo glasa, nazivajući ih nepostojećim ili lažnim biračima. Iznenadila ih je ovolika pobeda SNS, zato što sa tolikom razlikom u glasovima nisu mogli toliko otvoreno da pozivaju na proteste, pa su onda izmišljali da im aplikacija ne radi i da ne mogu da saberu sve glasove. Umesto da formiraju program oni čekaju da im vlast padne sa neba i da se jedino bave napadanje jednog čoveka i svega što on uradi bio to autoput ili neka fabrika. Opozicija ne poznaje sopstveni narod zato i gubi, a umesto refleksije oni se obraćaju stranim faktorima kako bi mogli da biraju da smenjuju vlast - rekao je Matić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija