• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2023

21:30

Aljbin Kurti objavio da će sam da napiše moderan statut Zajednice srpskih opština! Pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)

Informer

Live TV

Aljbin Kurti objavio da će sam da napiše moderan statut Zajednice srpskih opština! Pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)

Podeli vest

Sutra u podne otvara se deonica Lajkovac-Divci u dužini od 12 kilometara. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija i CRTA žele da destabilzuju Srbiju. Aljbin Kurti objavio da će sam da napiše moderan statut Zajednice srpskih opština. Srpska snajka doselila se u našu zemlju iz Zambije. Nesvakidašnji slučaj volonterstva u opštini Inđija.

-Sutra u podne otvara se deonica Lajkovac-Divci u dužini od 12 kilometara. "Ponosan sam na Srbiju i na ljude koji vredno rade" - rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Još 5,2 km do Valjeva biće izgrađeno u 2024. godini. "Sa ovih 12 kilometara Valjevo i Beograd su na neverovatan način približeni. Srbija će do 2027. godine da se gradi po ubrzanom tempu" - dodao je Vučić. 

-Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija i CRTA žele da destabilzuju Srbiju, što se ne dešava ni u jednoj drugoj demokratskoj državi. "Ovo je direktna destabilizacija Srbije" - izjavila je premijerka. Država se optužuje da je lažirala izbore, ali se istovremeno ne nudi ni jedan jedini dokaz za to.

-Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da oni ne žele da podrže ni vlast ni opoziciju, ali da će u slučaju nasilja na ulicama, podržati vlast. "Onda su se obratili svojim zaštitnicima sa Zapada. Protesti su dosta mlaki" - rekao je Nestorović.

-Aljbin Kurti objavio da će sam da napiše moderan statut Zajednice srpskih opština. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da je Aljbin Kurti danas podržao Đilasovu listu "Srbija protiv nasilja". Kurti je optužio Aleksandra Vučića i Beograd za nepravilnosti na izborima. Aljbin Kurti je od lidera srpske opozicije nazivan intelektualcem.

-U saobraćajnoj nesreći povređeno 5 ljudi od kojih su svi lakše povređeni. Sudar se dogodio u Nišu kada je autobus udario u automobil.

-Sve za ljubav! Srpska snajka doselila se u našu zemlju iz Zambije. Patricija Kaunda udala se za Srbina iz Čačka. Ona je izjavila da je najviše oduševljena hranom i snegom koji je ovde prvi put videla.

-Nesvakidašnji slučaj volonterstva u opštini Inđija. Jedna Kineskinja pre mesec dana se doselila u Srbiju i pridružila se volonterima Crvenog krsta. Glavni okidač za pristupanje ovoj organizaciji bio je taj što je i sama dobila pomoć kada joj je bila potrebna. Sporazumeva se sa drugima putem aplikacije na mobilnom telefonu, što predstavlja jedini način njihove komunikacije.

Dnevnik Televizije Informer pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U pucnjavi u Pragu poginulo najmanje 14 osoba! Pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)
Live TV

U pucnjavi u Pragu poginulo najmanje 14 osoba! Pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)

U pucnjavi u Pragu poginulo najmanje 14 osoba, a desetine ranjeno. Imali smo najčistije izbore, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Osmatrači izbora pokušavaju da ospore izbore održane u nedelju u Republici Srbiji. Sve više turista posećuje Beograd za Novu godinu. Izrael privodi kraju borbe na sveru. Grad Kruševac sija punim sjajem sa svojim novogodišnjim ukrasima.

21.12.2023

21:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15