• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2023

13:04

Ministar Gašić u studiju Informera! Niko od protestanata nije povređen, povređeni su samo policajci koji su obavljali svoj posao! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ministar Gašić u studiju Informera! Niko od protestanata nije povređen, povređeni su samo policajci koji su obavljali svoj posao! (VIDEO)

Podeli vest

U specijalnoj emisiji televizje Informer gostovao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je komentarisao proteste opozicije, ali i to kako su prošli izbori u Srbiji.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je da su rezultati ti koji će izmeriti ko će biti na vlasti.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Bratislav Gašić

-Ova vlast radi metro koju je prethodna vlast obećala, pa nije uradila. To su isti ljudi. Ništa se tu nije promenilo. Ova vlast je predvođena predsednikom Vučićem došla je do toga da je prosečna plata skoro hiljadu evra. Kad smo za zadnjih dvanaest godina imali drugačiji izborini rezultat nego što imamo sada? Nema veze šta narod Srbije želi, nema veze kako narod Srbije glasa, važno je samo da oni dođu na vlast. Sve što su mogli da iskoriste da pozovu narod oni koriste i sada i godinama unazad. Ali drago mi je da građani umeju to da prepoznaju. To su pokazali čak i ponovljeni izbori juče- rekao je Gašić.

Ministar se osvrnuo i na apsurdne izjave opozicije o neregularnosti izbora.

-Kažu da smo namerno organizovali lokalne izbore da bi mogli da sele stanovništvo. Gde se to selilo? Kad se selilo? Kako se selilo? A pozivaju se na strane činioce koje su videli na društvenim mrežama! Izmislili su priču o bugarskom vozu. Imali su tri puta više kontrolora nego SNS. Rekli su da njihovi kontrolori nisu došli. Pa jel to njihov problem ili naš?- nadovezao se ministar Gašić.

Glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević pitao je ministra Gašića da prokomentariše objavu švajcarskih medija vezanu za dvostruke aršine koji se postavljaju između situacije u Americi i situacije u Srbiji.

-Albanski glasači prijavljeni na teritoriji opštine Medveđa morali su da glasaju i to im je bilo omogućeno. Kome odgovara stabilna Srbija? Samo Srbima! Kome odgovara da se Srbija razvija ovakvim tempom? Samo Srbima!- naveo je Gašić.

Dragan J. Vučićević naveo je da je jedan od zahteva protestanata bio je i taj da se ministar Gašić pozove na odgovornost zbog navodne prekomerne sile koju je policija upotrebila u nedelju. On je pitao ministra da to prokomentariše.

-MUP ima svoju internu mrežu. Da bi bilo šta da urade, prvo će morati mene da tuže. Slika govori hiljadu reči. Oni su to tražili iste večeri. Ti ljudi su trpeli tri i po sata torture!- rekao je Gašić.

Gostovanje ministra Gašića na televiziji Informer možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija