• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

21:28

(VIDEO) Divljačka opozicija opet lešinari tragedije! Đoković: Studente plaća država da se obrazuju, a Đilas ih huška da pale i ruše Srbiju!

Masha Bandjur

Live TV

(VIDEO) Divljačka opozicija opet lešinari tragedije! Đoković: Studente plaća država da se obrazuju, a Đilas ih huška da pale i ruše Srbiju!

Podeli vest

U Info večeri govorili smo lešinarenju opozicije koja i dalje koristi tragedije za svoje proteste, a tome su pričali član SRS Miljan Damjanović, univerzitetski profesor Slavko Ivković i politički analitičar Vukašin Đoković.

Univerzitetski profesor Slavko Ivković navodi da Jedan život je izgubljen zbog lošeg akušera, ali ne smemo da kažemo da su svi lekari loši i da pojedinci izlaze na ulice i sprovode nasilje.

- Mi smo kao društvo učeni da je trudnica nešto posebno i da moramo da pomognemo tim ženama. Jedan život je izgubljen zbog lošeg akušera, ali ne smemo da kažemo da su svi lekari loši. Ne smemo da dozvolimo da pojedinci izlaze na ulice i remete normalan svet i da sprovode nasilje. Ulica nije rešenje, već je rešenje državna institucija - kazao je Ivković.

Foto: Masha Bandjur

Slavko Ivković

 

Miljan Damjanović iz SRS-a ističe da će da se zdravstvo poboljša u narednom periodu, a da je opozicija iskoristila tragediju da krše zakon i javni red i mir i za sve krive predsednika Vučića.

- Nekim institucijama se i dese greške, ali kada vidite da se tu umeša najgori deo političkog društva Srbije, onda vidite ko stoji iza svega toga. Stanje u zdravstvu nije dobro, ali biće mnogo bolje u narednom periodu. Pojedinci su se osilili da krše zakon i javni red i mir, a znamo da Zapad stoji iza njih, a sve njih vodi Đilas i koriste svaku tragediju za napad na državu. Krive za sve predsednika Vučića, pukne nekome guma na putu, Vučić kriv, isprazni se nekome telefon, Vučić kriv, pa dokle bre - rekao je Damjanović.

Foto: Masha Bandjur

Miljan Damjanović i Vukašin Đoković

 

Analitičar Vukašin Đoković kaže da opozicija sprovodi nasilje na ulicama uz pomoć izmanipulisanih studenata koji pale i ruše Srbiju.

- Videli smo da je svaka tragedija iskorišćena za nasilje na ulicama, a povodom akušerskog nasilja opozicija je divljala zbog toga, a njihovi glavnokomandujući drže pod svojim okriljem razne antisrpske organizacije. Ti lažni studenti dobijaju pare da se obrazuju od svoje države, a oni vraćaju Srbiji tako što ruše i pale svoju zemlju, a sve njih je iskoristio Dragan Đilas - objasnio je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija