• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2024

10:08

Pre će da izgori svet, nego što će Putin da preda Krim! Razorne reči odjeknule u studiju Informera! (VIDEO)

shutterstock/Informer/EPA

Live TV

Pre će da izgori svet, nego što će Putin da preda Krim! Razorne reči odjeknule u studiju Informera! (VIDEO)

Podeli vest

O udarnom intervjuu novinara Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali i o mnogim temama govorio je lider SRS prof. dr Vojislav Šešelj u Info jutru.

Lider SRS Vojislav Šešelj ističe da je intervju Takera Karlsona sa predsednikom Rusije uzdrmao ceo Zapad.

- Intervju Takera Karlsona sa Putinom je prodrmao ceo Zapad, jer nije ranije čuo neke reči koje je rekao Putin. Velika uzburkanost je stigla na Zapad, jer većina tog naroda ne zna šta se dešava zbog spinovanih medija. Nemoguće je da je Rusija izvršila agresiju na nepostojeću državu, jer je Ukrajina nekada bila zapravo stara Rusija, a Rusi su u Kijevu primili hrišćanstvo - rekao je Šešelj.

Foto: Masha Bandjur

Vojislav Šešelj

 

Prema rečima Vojislava Šešelja navodi da se u Americi sve manje poštuje ustav i zakon i da Zapad želi da uhapsi Karlsona zbog navodne špijunaže.

- Zapad želi da uhapsi Karlsona, a to je nemoguće jer on nije izvršio nikakvo krivično delo, a pogotovo nije izvršio čin špijunaže, jer nije odao nikakve informacije iz SAD. U Americi se sve manje poštuje ustav i zakon, a sve je počelo falsifikovanjem glasova i nameštanjem izbora na kojima je pobedio Bajden 2020. godine. Zbog svoje seksualne afere Klinton je bombardovao Srbiju, a sada se SAD nalazi u procesu dekadencije - kazao je Šešelj.

Lider SRS dodaje i da je Putin jasno naznačio da je Srbija bratska zemlja Rusije, kao i da je Šešelj prvi prepoznao da Putin neće sprovoditi istu politiku kao i Jeljcin.

- Takera je možda opredelilo da ide našim avionom kući i iz Moskve, jer je Putin rekao da je Srbija bratska zemlja. Putin je jasno naznačio da je Srbija bratska zemlja i da će nam uvek pomoći i da razume naš narod. Jeljcin nije pomogao Srbiji, a Milošević nije imao poverenja u Putina kad je došao na vlast, jer je mislio da je to nastavak politike Jeljcina, a ja sam prvi uputio čestitku Putinu, jer sam imao poverenja u njega - zaključio je Šešelj.

Foto: Masha Bandjur

Vojislav Šešelj

 

Prof. dr Šešelj tvrdi da se specijalnoj operaciji u Ukrajini, ali i Zelenskom, bliži kraj.

- Pre će izgoreti ceo svet, nego da će se Krim otcepiti od Rusije, jer je Krim ruski. Zelenskom se bliži kraj i to je jasno, smenio je svog generala i stavio na njegovo mesto Rusa koji je rođen u okolini Moskve. Smatram da je operacija u Ukrajini pri kraju, jer je ukrajinska vojska u rasulu. Zelenski ima par opcija, da pobegne na vreme ili da bude obešen i streljan, jer je on glavni krivac što je Ukrajina ispaštala. Ukrajina mora da se vrati u zagrljaj majke Rusije, da ne bi završila u rukama Zapada - objasnio je Šešelj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija