• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

19:02

Jusufspahić brutalno odbrusio cionistima: Oni se igraju Boga i misle da jesu on! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Jusufspahić brutalno odbrusio cionistima: Oni se igraju Boga i misle da jesu on! (VIDEO)

Podeli vest

Represiju palestinskog stanovništva u Gazi od strane Izraela i moralne implikacije takve odmazde, komentarisali su gosti Info dana, predsednik sabora islamske zajednice Srbije Muhamed Hamdi Jusufspahić, član GO SNS Branislav Ivković i novinar "Politike" Marko Lakić.

Predsednik sabora islamske zajednice Srbije Muhamed Hamdi Jusufspahić istakao je da smatra da se Cionisti igraju boga ili da sebe smatraju da to zapravo i jesu.

- Sestra mi je još uvek u Gazi i ima zdravstvenih problema, a tamo još uvek nema mogućnosti za adekvatno lečenje. Cionisti žele da oponašaju boga ili da budu on. Ovde se radi o hakovanju božije reči čime se oni služe kako bi ugnjetavali muslimansko stanovništvo - rekao je Jusufspahić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 
 

Član GO SNS Branislav Ivković naveo je da kada je površina koja bi činila Izrael definisana narod koji je tamo živeo, Jevreje je dočekao oberučke.

- Sve je ovo počelo kada je jedna zemlja odlučila na osnovu neke države koja je postojala pre 1500 godina, sada veštački napravi državu. Kada je površina za Izrael definisala, narod koji tamo živi ih je dočekao oberučke. Danas je Izrael u Gazi odgovoran za 100 hiljada ljudi koji su ranjeni, nestali ili ubijeni - rekao je Ivković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Novinar "Politike" Marko Lakić ukazao je na to da kada je konflikt počeo, smatrao je da Hamas samo pokušava da vrati pitanje palestinske države pred Ujedninjene nacije.

- Sva ova deca koja su doživela patnje u Gazi mogu sutra postati potencijalni borci protiv Izraela. Kada je ovo počelo mislio sam da je Hamas pokušao da vrati pitanje Palestine pred UN, a malo je verovatno da nije znao da će Izrael odgovoriti na ovaj način. U Vašingtonu lobiraju i upravljaju Jevreji, a prilično siguran da bi SAD pre dopustile odvajanje Havaja nego nestanak Izraela - rekao je Lakić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija