• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2024

23:00

Specijal na Informer TV! Milošević je ubijen u Hagu, a presudio mu je Koštunica! Šešelj: Izdajnici su ga predali na Vidovdan

EPA/informer

Live TV

Specijal na Informer TV! Milošević je ubijen u Hagu, a presudio mu je Koštunica! Šešelj: Izdajnici su ga predali na Vidovdan

Podeli vest

Večeras u 21 sat posle "Glavnog dnevnika" na Informer televiziji počela je specijalna emisija o ubistvu Slobodana Miloševića u Hagu.

Gosti specijalne emisije su Vojislav Šešelj, Siniša Vučinić, Uroš Šuvaković i Branislav Ivković. Razgovor vode Igor Ćurčić i Dragan J. Vučićević.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević govorio je o tome kako se ne zna za drugu zemlju koja je izručila svog predsednika misleći da će u stranoj zemlji dobiti pravdu.

- Slobodan Milošević je ubijen i mi kao zemlja smo bili saučesnici u tome, jer ne znam nijednu drugu zemlju koja je izručila svog predsednika misleći da će u Hagu imati nekakvu pravdu. Danas Miloša Francuza pitamo gde je bio 2006. kada je njegov Koštunica bio na vlasti koji ga je izručio u Hag na ubijanje - rekao je Vučićević

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Lider SRS-a Vojislav Šešelj naveo je kako Vojislav Koštunica nije smeo da zvanično da svoj glas za izručenje Slobodana Miloševiuća iako je pomogao u orkestriranju cele operacije.

- Milošević je kada se predao odvezen u CZ, a najveći srpski izdajnik početka ovog veka Zorana Đinđić odlučio je da ga otuđi odavde i to što je kasnije stradao mu je kosmička pravda što je pogazio ustav, izvršio državni udar i izdao Slobodan Miloševića. Koštunica je takođe orkestrirao celu priču ali nije bio dovoljno hrabar da se isprsi i glasa za Miloševićevo izručenje. Daj Đinđić streljao Miloševića Srbi bu mu lakše oprostili, jer to ne bi bio prvi put da nakon prevrata novi vođa ubije starog, ali da ga preda stranim vlastima i to na Vidovdan se nikada u istoriji nije dogodilo - rekao je Šešelj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bivši saradnik Slobodana Miloševića Siniša Vučinić osvrnuo se na vreme kada je javnog tužioca uvredio zato što se služio lažima Slobodana Radovanovića.

- Tužioca sam nazvao magarcem i kada se uvredio, jer laži Slobodana Radovanovića nosi lojalno i pitomo kako magarcu i dolikuje - rekao je Radovanović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bivši funkcioner SPS-a i pripadnik DB-a Uroš Šuvaković ukazao je na to da se protiv njega već pune 24 godine vodi postupak za zloupotrebu položaja.

- Mene su 26. marta uhapsili za zloupotrebu služebenog položaja, koje i dan danas traje 24 godine kasnije, jer nijedan sudija ne sme da me osudi zbog nedostatka dokaza, a nijedan tužilac ne sme da odustane u slučaju da izdajnici opet došli na vlast. Naravno nikakav službeni položaj nisam imao - rekao je Šuvaković.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija