• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

10:32

Đilas mobiliše svoje bataljone i šalje ih u monstruozan lov na građane! Spasić: Opoziciji sledeća meta penzioneri i deca! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Đilas mobiliše svoje bataljone i šalje ih u monstruozan lov na građane! Spasić: Opoziciji sledeća meta penzioneri i deca! (VIDEO)

Podeli vest

O brutalnom napadu pripadnika opozicije na SNS aktivistkinje, govorili su gosti Info jutra analitičar Milan Stevanović Piksel i Zoran Ristić predsednik Centra za bezbednostu i međunarodnu politiku.

Analitičar Milan Stevanović Piksel navodi da opozicija pokušava da podigne tenzije u Srbiji i mobiliše Srbiju kao petog oktobra.

- Opozicija želi da podigne tenzije, a oni umesto da se bave time da dokažu navodne pokradene izbore oni napadaju ljude na ulici. Tvrdili su da ljudi žive u trafostanicama i odatle glasaju, što je potpuna laž. Peti oktobar se desio tako što je mobilisana cela Srbija, a na to pokušavaju da se pozovu pripadnici opozicije, ali ne shvataju da je Beograd kičma Srbije - kazao je Stevanović.

Foto: Pedja Milosavljević

Milan Stevanović

 

Zoran Spasić predsednik Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku ističe da đilasovci kreću u brutalan i monstruozan lov na ljude i da je to njihova jedina politika.

- Đilasovci kreću u brutalan i monstruozan lov na ljude, prvo su napali žene, a šta je sledeće, deca i starije osobe. Brutalno nasilje su pokazivali i u napadima na grad Beograd kada su nam lomili i rušili grad. Ovo sve je jasna potvrda sem nasilja nemaju nikakvu politiku i oni nemaju šta drugo da ponude osim iživljavanja, a videli smo i da su napali žene, a da su muškarci bili ne bi smeli da izvrše napad - rekao je Spasić.

Foto: Pedja Milosavljević

Zoran Spasić

 

Naš sagovornik dodaje i da opozicija se utrkuje u izvršavanju nasilja, napadima na predsednika i povinovanju Zapadu.

- Oni kao da se utrkuju ko će više da izvrši nasilje, napadne predsednika i gmiže pred Zapadom. Vučić je mogao da formira vlast, ali on je izabrao da pruži priliku opet opoziciji i da učvrsti legitimitet izbora, a opoziciji je jedino bilo bitno da odu u tropske krajeve na odmor. Traže od Zapada da ostanemo bez novca, radnih mesta i fabrika. Cilj im je da nasiljem jure ljude koji ne misle isto - zaključio je Spasić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak
Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak

Lekarsko veštačenje Miroslava Mike Aleksića, koje je trebalo da utvrdi njegovu procesnu sposobnost, dostavljeno je Višem sudu u Beogradu nakon zahteva sudskog veća zbog čestih odgoda ročišta uz objašnjenje da je vlasnik škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, u lošem zdravstvenom stanju.

01.05.2024

08:02

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija