• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2024

17:15

Zapad spreman da žrtvuje Evropu i pošalje sve zemlje direktno na oštricu mača ruskog cara Vladimira Putina! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Zapad spreman da žrtvuje Evropu i pošalje sve zemlje direktno na oštricu mača ruskog cara Vladimira Putina! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu o izborima u Rusiji i pobedi Putina , ali i naporima Zapada da napadne tu zemlju, govorili su prof. dr Miloš Laban i novinar "Novosti" Dragan Vujičić.

Prof. dr Miloš Laban ističe da je pobeda Vladimira Putina mnogo više od trijumfa na izborima, kako profesor tvrdi Putin je vođa slobodnog sveta i borac protiv Satane.

- Ne radi se samo o pobedi Vladimira Putina, to je više od trijumpfa. Kad pogledamo celo biračko telo Rusije, nije zabeležena ovakva ubedljiva pobeda predsednika Putina. Putin je pobednik i on vodi slobodarski svet i Rusija mora da pobedi u ovom ratu, to je sudar dobrog i zlog, Božije ruke i Satane. Rusija je toliko moćna i jaka, neće sigurno da ih uplaši 2000 francuskih vojnika, pa Vagner je najurio Legiju stranaca iz Afrike. Kenedi je rekao da SAD ne može da zaustavi ruske rakete, dok Rusi mogu američke rakete. Rusiju su napadali krstaši sa svih strana, ali su se Rusi odbranili - rekao je Laban.

Foto: Tanja Andric

Miloš Laban i Dragan Vujičić

 

Novinar "Novosti" Dragan Vujičić navodi da će Zapad uložiti sve svoje snage i vojsku da napadne Rusku Federaciju, kao i da uplete druge države da se bore za Zapad.

- Postoje sile na Zapadu koje žele da guraju rat do poslednjeg Ukrajinca, Rumuna i Poljaka. SVe bi učinili samo da ne prljaju ruke. Mentocid je pokušaj uništavanja i ubijanja svake inteligencije i pameti, a to je cilj Zapada. Zapad pravi fiktivnu stvarnost, a dokaz tome su grupisanje francuskinh i američkih trupa. Žele da idu u rat, ali nemaju nikakvu vojnu privredi. Albanci i Hrvati idu dobrovoljno da se bore u Ukrajini. Zapad je na potezu da li će sve da žrtvuje zarad poraza protiv Rusije - kazao je Vujičić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija