• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

20:43

Zbog masakra u Moskvi, svet čeka najžešći sukob nuklearnih sila u istoriji?!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Zbog masakra u Moskvi, svet čeka najžešći sukob nuklearnih sila u istoriji?!

Podeli vest

U Glavnom dnevniku TV Informer saznali smo aktuelna dešavanja u svetu i Srbiji, ali i govorili smo sa potpredsednicom Skupštine SrbijeMarinom Raguš, o užasnom masakru u Moskvi koji se dogodio sinoć.

Potpredsednica Skupštine Srbije Marina Raguš kaže da svet očekuje možda i najžešći sukob velikih sila u istoriji.

- Potpuno sam zgrožena nad masakrom nedužnih ljudi. Srbija se takođe suočavala sa terorizmom više puta u istoriji. Prva obezglavljivanja u Evropi su radili mudžahedini u Bosni. Svi mi moramo da budemo obazrivi i mudri, kao što su to pokazali Vučić i Putin. Voz sa puno problema je krenuo i teško ga je zaustaviti, što bi rekao naš predsednik Vučić. Očekuje nas možda i najžešći sukob velikih sila u istoriji - rekla je Raguš.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marina Raguš

Naša sagovornica dodaje i da Putin poredi masakr u Moskvi sa nacističkim egzekucijama i da to može da dovede do rata nuklearnih sila.

- Putin poredi ovo sa nacističkim egzekucijama tokom Drugog svetskog rata. Bojim se da ćemo saznati neke informacije i sve će da se raščisti, a to može da dovede do rata nuklearnih sila - zaključila je Raguš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija