• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

12:31

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je Darko Mladić, sin Ratka Mladića. On je govorio o svom ocu koji danas ima 82 godine i koji se još uvek nalazi u zatvoru. Bivši general Ratko Mladić trenutno je u teškom zdravstvenom stanju, ali i pored toga, verovatno neće biti pušten iz zatvora radi lečenja.

Darko Mladić, sin Ratka Mladića govorio je o zdravstvenom stanju svog oca koji se nalazi u zatvoru u Hagu.

Foto: Tanja Andric

Darko Mladić

-Moj otac je ponovo imao zdravstvenu krizu prošle nedelje. Zvali su nas da nam kažu da je dobio aritmije koje su opasne po život i da je prebačen u bolnicu. Bio je vraćen i do petka je opet bio u pritvoru. Sad je navodno bolja situacija, ali dobili smo informaciju da je situacija opasna po život. Ispostavilo se da je kardiolog na neki način predvideo ovo stanje. Ljudi sa njegovom dijagnoza mogu u trenutku da umru. Nije prošlo ni tri nedelje i ta epizoda se desila. Sad je već on u tolikom riziku, nema ko da mu pomogne u pritvorskoj jedinici. On je dobio neku novu terapiju i sada čekamo. On sa ovakvim problemima apsolutno nije za pritvorsku jedinicu- rekao je Darko Mladć.

On je rekao da se njegovo lečenje ne sprovodi na adekvatan način.

-Oni su završili i napisali izveštaj na srpskom, pa se prevodio na engleski. To je bio neki polupregled, jer lekari nisu imali adekvatnu opremu. Ima dosta nečega što su oni trebali da vide što se nije desilo. Nadam se da će mu to uraditi u Holandiji kako bi videli najnovije stanje. Ja ne znam šta će sud da odluči. Moja majka je bila za rođendan kod njega i razgovarala je sa lekarima. Vidi se da bi lekari rekli još nešto, ali ne mogu. On tamo više ne može da primi negu koja mu je potrebna- rekao je Mladić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija