• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2024

09:33

Predsednik Vučić mu zvanično ukazao poverenje! Miloš Vučević postao mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Predsednik Vučić mu zvanično ukazao poverenje! Miloš Vučević postao mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Imenovanje Miloša Vučevića za novog mandatara Vlade Republike Srbije, komentarisali su gosti Info jutra, član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović i direktor Borbe Andrija Jorgić

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović naveo je da Miloš Vučević ima opozicionog iskustva što ga čini podobnim da stane na čelo Vlade Republike Srbije.

- Miloša Vučevića ne poznajem lično, ali za razliku od prethodnog predsednika vlade on ima opozicioni staž što je bitno za jednog političara. Kada ste opozicionar nekoliko godina spremni ste za sve faulove i iznenađenja koja mogu da vam dođu što je predsednik Vučić i prepoznao zbog čega mu je dao poverenje. Balkan je pred bezbednosnim izazovima i dobro je da na čelo vlade dođe neko ko je vršio dužnost ministra odbrane. Mislim da će Siniša Mali i Irena Vujović ostati u vladi, jer su veoma lojalni politici Aleksandra Vučića. U trenutnoj opoziciji nemamo nijednog predstavnika koji ima ugled u međunarodnoj zajednici čime mogu nešto pozitivno da donesu Srbiji - rekao Jugović.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Direktor Borbe Andrija Jorgić istakao je da pretpostavlja da će zbog svog ekstenzivnog političkog iskustva Ivica Dačić voditi nekoliko ključnih resora u državi. 

- Postavljanjem Vučevića na čelo vlade se pokazuje da SNS ima izuzetno kvalitetne ljude. Pretpostavljam da će neke od ključnih resora u državi voditi Ivica Dačić, jer se pokazao kao sposoban političar koji je već obavljao bitne funkcije - rekao je Jorgić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija