• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

12:26

(VIDEO) Zapad želi da polako pobije nepravedno osuđene Srbe! Karadžića drže u srednjovekovnom zatvoru, a zdravlje generala Mladića užasno!

Tanja Andric

Live TV

(VIDEO) Zapad želi da polako pobije nepravedno osuđene Srbe! Karadžića drže u srednjovekovnom zatvoru, a zdravlje generala Mladića užasno!

Podeli vest

U novom izdanju Info jutra o zdravstvenom stanju i zatvorskim uslovima u kojima se nalaze bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić i general Ratko Mladić, govorili su njegov sin Darko Mladić i novinar i publicista Darko Zlojutro.

Novinar i publicista Darko Zlojutro kaže da rezolucijom Zapad želi da stave etiketu genocidnog naroda na Srbe i da uništi Republiku Srpsku.

- Republika Srpska je stvorena u miru, a ne u ratu. Apelujem da se pomogne i Karadžiću i Mladiću. Rezolucijom žele da stave etiketu da smo genocidni i zaokruže jednu priču koju su želeli. Nemačka i Ruanda koje su činile genocide, sad nas optužuju za genocid i njihov cilj je smrt Radovana Karadžića i Ratka Mladića i uništenje Republike Srpske - rekao je Zlojutro.

Foto: Foto: Tanja Andric

Darko Mladić i Darko Zlojutro

 

Darko Mladić, sin generala Mladića ističe da je zdravlje generala Ratka Mladića užasno, a da su uslovi u zatvoru gde se nalazi Radovan Karadžić katastrofalni.

- Moj otac je jako loše i pogoršalo mu se stanje. Nemamo nikakve informacije šta se dešava već par dana sa Ratkom i to nije prvi put da se nešto ovako dešava. Prođe neko neobjašnjivo vreme i ne znamo njegovo zdravstveno stanje. On odavno nije za zatvor u Hagu, već za lečenje, a Radovan se nalazi u katastrofalnim uslovima, kao u srednjovekovnim uslovima. Umesto toaleta ima kofu. Stalno ga opstruiraju i drže ga kao u samici. Kažnjavaju ga i za najbanalnije stvari, kao što je kontakt sa porodicom na srpskom. Raspad Jugoslavije je počeo time što je Nemačka priznala Sloveniju i Hrvatsku - rekao je Mladić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija