• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

22:00

Rasulo opozicije: Deo njih se otrgao sa Đilasovog lanca, a samo najvernije sluge jure u sumanuti bojkot izbora! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Rasulo opozicije: Deo njih se otrgao sa Đilasovog lanca, a samo najvernije sluge jure u sumanuti bojkot izbora! (VIDEO)

Podeli vest

U Info večeri gosti su bili Vjerica Radeta potpredsenica SRS i Stefan Srbljanović iz Centra za društvenu stabilnost. Oni su govorili o potpunom rasulu opozicije, ali i o predstojećim izborima.

Stefan Srbljanović iz Centra za društvenu stabilnost, ističe da je opozicija naškodila Srbiji time što je tražila rezoluciju o Srebrenici, a da sada traži bojkot izbora, kao i da se deo opozicije odvaja od Đilasa.

- Kukali su po Strazburu i Briselu i dobili su sramnu rezoluciju o Srebrenici i tako su večno naškodili sopstvenoj državi. Tražili su izbore i onda su pokrenuli bojkot, jer znaju da ne mogu da pobede. Nadali su se da će Rot ili Vijola Fon Kramon doći i postaviti ih na vlast, priznali su rezultate na republičkom nivou, a bojkotuju beogradske izbore. Bili su poslušni Draganu Đilasu, a sad su se otrgli od njega i neki izlaze na izbore - kazao je Srbljanović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vjerica Radeta i Stefan Srbljanović

 

Vjerica Radeta potpredsenica SRS navodi da se opozicija podelila međusobno i nemaju plan za izlazak na lokalne izbore u Srbiji, jer ih, kako ona kaže, baš ih briga za narod.

- Opozicija ima lošu komunikaciju sama sa sobom. Uprkos lošim rezultatima na izborima i dalje forsiraju svoju politiku nasilja. Podelili su se oko toga da li žele da izlaze na izbore ili ne. Nemaju nikakvu infrastrukturu za izbore na lokalnom nivou u Srbiji. Oni koji bojkotuju beogradske izbore, ne znam kako planiraju da se pojave na lokalnim izborima u Srbiji. Oni postali narodni poslanici i to je njima dovoljno, pokazali su da im nije stalo do naroda i interesa Srbije i baš ih briga. Vladeta Janković me sve više podseća na Bajdena, jer nije normalan što se raduje nesreći Srbije. Da neko od njih vredi stavili bi ga za lidera Amerikanci, ali očigledno niko nije adekvatan - rekla je Radeta. 

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija