• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2020

14:49

Na jesen obnova ulice Save Maškovića, četiri trake za manje gužve (Video)

Podkast

Na jesen obnova ulice Save Maškovića, četiri trake za manje gužve (Video)

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će sutra biti raspisan tender za izbor izvođača za rekonstrukciju Ulice Save Maškovića u blizini Trošarine

Početak radova se očekuje na jesen, a ulica bi trebalo da ima četiri trake, što će omogućiti da se smanje saobraćajne gužve koje su u tom delu grada učestale.

-Veliki broj građana koristi ovaj prolaz prema auto-putu, a Grad je uložio mnogo napora poslednjih nekoliko godina, da uradimo projekat, da rešimo imovinsko-pravne odnose i sutra će biti raspisan tender, zahvaljujući kojem ćemo dobiti izvođača-, rekao je Vesić.

On je naveo da će biti rekonstruisana i Crnotravska ulica koja će takođe funkcionisati po prinicipu četiri trake, što će rasteretiti taj deo grada i smanjiti gužve.

Nakon toga sledi rekonstrukcija Borske ulice i Pere Velimirovića, nakon čega će se "uhvatiti" priključak na Bulevar patrijarha Pavla, čija je rekonstrukcija u toku.

Članica Veća opštine Voždovac Ivana Tomić istakla je da se završetak radova očekuje u martu sledeće godine i da će zahvaljujući toj rekonstrukciji biti rešen višegodišnji problem saobraćajnih gužvi.

BONUS VIDEO:

Kula Beograd gotova za 15 meseci (Video)

VUČIĆ: EMA, ZAŠTO SI DOŠLA U SRBIJU? Predsednik razgovarao s robotom!

Svečano otvoren Ušće tower two (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija