• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

23.07.2023

20:41

Ivica Dačić je imao opsesiju da bude ja! Marić pred kamerama Informer TV o svom životu - otkrio šta mu je cilj (VIDEO)

printscreen

Podkast

Ivica Dačić je imao opsesiju da bude ja! Marić pred kamerama Informer TV o svom životu - otkrio šta mu je cilj (VIDEO)

Podeli vest

Glavni urednik Happy TV Milomir Marić bio je danas gost Informerovog Podkasta u kojem je govorio o mnogim temama.

Milomir Marić je čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u Podkastu na Informer TV govorio je o svemu što je prošao u svom životu.

Na tapetu su bile i mnoge javne ličnosti među kojima su i političari, sportisti, ljudi iz kriminalnog miljea...

- Novinarstvo je najbolja profesija ako se na vreme napusti, ja nisam bio te sreće. Kod mene je novinar bio Ivica Dačić. Ja sam imao najbolju ekipu. Ja u tom času shvatim da meni treba nova generacija, svi su oni imali tridesetak godina, ne više. Zovem FPN i kažem "daj pošaljite mi najbolje studente" i oni pošalju četvoro, jedan od njih je bio Ivica Dačić, koji je imao prosek 10,0. I on je imao opsesiju da bude ja. Posle nekoliko meseci upoznao je Slobu Miloševića i onda shvati "bolje je biti Sloba, nego Marić" - priseća se Marić na početku podkasta.. 

Marić se prisetio i toga kako mu je Arkan rekao da mu je ostalo još šest meseci života. 

- Zvao me je Arkan i rekao mi da imam još šest meseci života i onda ću te ubiti, daću najveću čitulju u policiji. Broj svakog prvog. U tom času ja nemam ko da mi pomogne. U Klubu književnika srećem Arkana i Cecu, ja ustajem, ceo Beograd zna da će me ubiti. Ja ustajem i kažem pred kafanom "oo, evo stigao moj ubica, ali imam još tri meseca života". Arkan ostavlja Cecu nasred kafane, seda za enki sto i hvata se za glavu i kaže "šta da ti radim? Cela Srbija drhti preda mnom, a ti mi se u lice smeješ". Ja kažem "najbolje da se pomirimo". Dodaje on "sutra u isto vreme na isto mesto". I ja smislio da ga ispitam, sva nejgova ubistva, državna bezbednost, pljačke..sve naučim napamet - kaže Marić, prisećajući se tog momenta, a šta je još rekao o toj temi i da li su se pomirili, pogledjate ceo naš podkast i saznaćete. 

Urednik TV Happy je otkrio šta mu je najveća bruka i sramota u životu. 

- Zamisli kad nisam otišao kod Noama Čomskog, to je bruka i sramota. I više nikad nisam smeo da mu se javim - podvlači Marić. 

Na kraju je zaključio da mu je cilj da sruši ovaj mit o zlim Srbima, je mi smo dobar narod. 

Podkast koji definitivno ne smete da propustite emitovao se danas na Informer TV od 16 časova, a sada ga možete pogledati u videu ispod teksta. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija