• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2023

13:42

Ne propustite! Informer podkast sa Milomirom Marićem: Arkan mi je rekao da imam još šest meseci života!

Informer TV

Podkast

Ne propustite! Informer podkast sa Milomirom Marićem: Arkan mi je rekao da imam još šest meseci života!

Podeli vest

Glavni uredni Happy TV Milomir Marić biće gost Informerovog Podkasta u kojem će govoriti o mnogim temama.

Milomir Marić je čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada će u Podkastu na Informer TV govoriti o svemu što je prošao u svom životu.

Marić će u životnoj ispovest govoriti o mnogim temama, a na tapetu će sigurno biti i mnoge javne ličnosti među kojima su i političari, sportisti, ljudi iz kriminalnog miljea...

Govorio je Marić o tome kako je svoju suprugu Vesnu Radusinović upoznao kao devojčicu, da mu je Arkan rekao da ima još šest meseci života, šta je pisalo u dosijeu DB-a o njemu, zašto nije otišao na sahranu Tita...

Podkast koji definitivno ne smete da propustite emitovaće se danas na Informer TV sa početkom u 16 časova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija