• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.09.2016

12:30

PUKAO KAO ZVEČKA! Mediji u Hrvatskoj tvrde: MIlanović VEĆ DANAS ODLAZI sa čela SDP!

Balkan

PUKAO KAO ZVEČKA! Mediji u Hrvatskoj tvrde: MIlanović VEĆ DANAS ODLAZI sa čela SDP!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske partije (SDP) Zoran Milanović mogao bi već danas da objavi da se neće ponovo kandidovati za lidera stranke na idućim unutarstranačkim izborima, objavio je na portalu riječki Novi list pozivajući se na nezvanične izvore iz SDP

 



Time će Milanović odstupiti s mesta predsednika stranke pošto je koalicija okupljena oko SDP ostvarila loš rezultat na nedeljnim prevremenim parlamentarnim izborima.

Novi unutastranački izbori moraju da budu održani za najviše šest meseci, navodi list.


MILANOVIĆ GUBITNIK, PLENKOVIĆ SLAVI POBEDU: Velika prednost HDZ, Pupovcu tri mandata!

Zasad se kao najizgledniji kandidati za Milanovićevog naslednika spominju evroparlamentarac Tonino Picula, te bivši ministri u Milanovićevoj vladi, Siniša Hajdaš Dončić i Ranko Ostojić.

U tekstu se ističe i da niko u stranci ne razmišlja o koaliciji s HDZ i negiraju da se Milanovićeva izjava iz izborne noći može tumačiti kao ponuda saradnje.


PLENKOVIĆ: HDZ će formirati vladu, otvoreni smo za saradnju

Zoran Milanović je na čalo SDP došao 2007, posle smrti dotadašnjeg predsednika stranke Ivice Račana. Poslednji put je za predsednika stranke potvrdjen aprila ove godine, na unutastranačkim izborima koji su usledili posle redovnih parlamentranih izbora u novembru prošle godine. Tada mu je protivkandidat bio Zlatko Komadina.

Prema Statutu SDP, izbori za novog šefa stranku moraju se provesti u roku od 150 dana od službene objave rezultata parlamentarnih izbora. Stranački oponenti više puta su javno ukazivali Milanoviću da je od 2011. izgubio sve izbore u zemlji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 7 godina

Nije on samo izgubijo izbore on je izgubijo i pamet, a možda je nikada nije ni imao. Puko čovjek ko sijalica. Sumljam, da je shvatijo šta je radio i kakve gluposti je valjo. Sve po radu i zasluzi. Ode i on kao i Karamarko.

lavica

pre 7 godina

Eto ti sad da se nisi rugao Srbima mozda bi i slavio,ovako moja(srpska )kletva te stigla a da imam mogucnosti dobio bi i saku u glavu.

Bgd

pre 7 godina

Najobičniji dripac i uličar koji glumi mangupa.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17