• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

18.09.2016

17:52

DODIK BRANI REFERENDUM: Volfgang Petrič je bečki konjušar, udvorica i drekavac koga niko ne sluša!

Balkan

DODIK BRANI REFERENDUM: Volfgang Petrič je bečki konjušar, udvorica i drekavac koga niko ne sluša!

Podeli vest

Bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Volgfang Petrič je uglavnom poznat po tome što je bivši i što je odavno preuzeo ulogu plaćenog internacionalnog mešetara koji permanentno plasira gluposti, ocenio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u izjavi za agenciju Srna

- Da išta zna o politici, Petrič danas ne bi bio bivši i ne bi se prodavao za hrpu novčanica“, istakao je Dodik odgovarajući na pitanje Srne da prokomentariše Petričevu izjavu da njegova poseta zvaničnoj Moskvi, samo tri dana uoči održavanja referenduma o Danu Republike Srpske, neće promeniti činjenicu da „Dodik više nije partner za dijalog“ i naglasio „ulogu Beograda i Zagreba, koju će konstruktivno ’odigrati‘ srpski premijer Aleksandar Vučić i Andrej Plenković, koji će, gotovo je izvesno, biti novi premijer Hrvatske“.

BAKIR IZETBEGOVIĆ U SVOM SVETU: Srpska je mlađi brat koji Srbiju vuče u probleme!

„Prema našim izvorima iz ’Dnevnog avaza‘, za koji je dao intervju, Petrič je spreman da za nekoliko stotina maraka napadne koga god hoćete, a već par godina dežurni je lajavac protiv Srba i Republike Srpske kad god to plati političko Sarajevo“, istakao je Dodik.

KRAJIŠNIK: RS stvorio srpski narod, Dodik ne sme da odustane!

- Petrič je danas čovek koga niko ništa ne pita i ne uzima za ozbiljno pa je stoga potpuno smešno i blesavo da daje komentare na referendum u Republici Srpskoj, koji je naše ustavno pravo, i da on određuje ko je partner za dijalog- dodao je predsednik RS.

Dodik je istakao da je još smešnije da komentariše njegovu zvaničnu posetu Moskvi i susret sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

- Ovaj bivši promašeni političar, a danas plaćeni mešetar, i njegovi nalogodavci, moraju da znaju da će sudbinu Republike Srpske rešavati njen narod i niko drugi i da naše bratsko prijateljstvo sa Srbijom i Rusijom ne može pokvariti niko, a najmanje zlonamerne opaske bečkog konjušara čiji je boravak i službovanje u BiH ostavilo mrak i unazadilo ovu sredinu koja ni dan-danas ne može da se oporavi od njegovih glupih poteza - rekao je Dodik dodajući da je Petrič pritisnut niskom mrzilačkom strašću, nakon što je po završetku mandata odbijen da neke njemu bliske firme dobiju posao u Republici Srpskoj.

DODIK UOČI REFERENDUMA: Bakir nastavlja tamo gde je stao Alija, CILJ JE DA SE UKINE REPUBLIKA SRPSKA!

- On se danas za jeftine pare pretvorio u sarajevskog udvoricu i drekavca koga niko ne sluša i koji uglavnom služi za podsmeh- zaključio je Dodik.

DODIK O ODLUCI USTAVNOG SUDA U BIH: Nema odlaganja referenduma!

BOSIĆ: Odluka Ustanovnog suda BiH opasna i na štetu srpskog naroda!

AMBASADA SAD U BiH PRETI DODIKU: Održavanje referenduma neće proći bez posledica!

DODIK: Svi u Srpskoj su odlučni da referendum bude 25. septembra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joca

pre 7 godina

Gospodine Dodik sa verom u boga do konacne pobede, zivgela Velika Srbija.

HRVAT

pre 7 godina

Meni se ovaj Mile Cile Dodik svidja...i ja ga kao Ustasa podrzavam iz svih petnih zila...zasto?\nzato jer mi izgleda poput Pok.Slobe Milosevica...zakuva kasu dobro..zavadi sve na jedan fin politicki nacin...svako na svakoga rezi..a nama Ustasama sve to ide u prilog.....dok se vi Srbi butete kacili sa Muslimanima..mi Hrvati pripremamo vojne akcije...i kad Dodik proglasi nezavisnu srpsku rrepubliku..mi Ustase samo upadnemo i proglasimo Hrvatsku Republiku..granice su tajna..o tome vam nemogu pricat..ali igrat ce se kolo oko rijeke Drine...\n

Vlada

pre 7 godina

@hrvat nešto si se prevario kolo može samo dase igra usred Zagreba.

pero cevka

pre 7 godina

slusaj Ustaso i mi imamo vrlo slican plan koji je jos mnogo lakse ostvarljiv nego ovaj vas,igracemo uzicko kolo na trgu Bana Jelacica, a vi cete kao povratnici u veru vasih pradeda i deda za pocetak da uzivate a posle ce te da predjete u drzavu Purgeriju da se naselite kao takvi, e jbg otkrih tajnu

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Da mi je tvoja pamet bar jedan dan da odmorim mozak. Ti si ustasa koliko i moja pokojna baba pilot.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Kažu da su hrvatski junaci, branitelji i ustaše, poput vas, za vreme sukoba na teritoriji bivše JUgoslavije u rancu uvek imali jedan par donjih gaća, takozvane "gaće za hitne prilike". Na zadnjem delu tih gaća bila je ispisana "junačka" parola koja je bila potpuno u skladu sa čuvenim ustaškim junaštvom a glasila je: "Bežte gaće usra vas guzica". Ne znam da li ćete doći do Drine ali se bojim da se isuviše ne rasplinete. Prvo ćete valjda da zauzmete Zemun, kao grad koji "povijesno" pripada Hrvatima i njihovoj državi, koja nikada nije postojala, koja ne postoji ni danas već predstavčlja običnu državoliku tvorevinu u okviru EU čiji je zadatak da diže dva prsta kada joj gazda naredi.

Stan bre

pre 7 godina

Za hrvata , dosta je sava nosila srbe , po tvom , srbi ce igrat kolo a hrvate nosit Drina , nisam za ali necemo lmat izbora.

jovica tesanovic

pre 7 godina

malo morgen samo radi buducnosti i istine.sansa je propustena i nikad se vratiti nece.ti je samo cekaj ali ona sigurno doci nece.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Републику Српску у целини. Подржавамо одржавање референдума српског народа у Републици Српској.

Mane

pre 7 godina

Narod Republike Srbije podržava referendum u Srpskoj a vlast u Beogradu NE. Narod u Srbiji ne podržava "Briselski sporazum" a vlast DA. Narod u Srbiji ne podržava gej paradu a vlast DA. E sad vi malo razmislite malo da li je ovo narodna ili ambasadorska vlast???

Ali Šele

pre 7 godina

G.Petrić je izvršio smenu svih političara u SDS sa g.Šarovićem i tada je uz pomoć Amerike i NATO-a doveo tebe na vlast

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17