• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2016

23:40

KOLINDA U LONDONU: Ne želimo da blokiramo Srbiju na putu ka EU

Balkan

KOLINDA U LONDONU: Ne želimo da blokiramo Srbiju na putu ka EU

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je danas u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji

- Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je najbolji način da mi i Srbija u međusobnom dijalogu raščistimo sve ono što se tiče bilateralnih pitanja- kazala je Grabar-Kitarović, prenela je regionalna televizija N1.

Povodom situacije u Bosni i Hercegovini, Grabar-Kitarović je upozorila na mogućnost destabilizacije cele jugoistočne Evrope ako se uspori evroatlantski put te zemlje.

- Stavila sam fokus na što brže aktiviranje Akcionog plana za članstvo u NATO-u (MAP). BiH kao jedan ''sui generis'' slučaj gde nije reč o državi koja se temelji samo na jednakosti pojedinaca, već i na jednakosti tri naroda, što treba poštovati, što treba osigurati i na taj način zemlju što je moguće više povući prema evroatlantskim integracijama- rekla je Grabar-Kitarović.

Hrvatsku predsednicu, koja boravi u dvodnevnoj poseti Britaniji, ranije u utorak primila je britanska kraljica Elizabeta Druga, navodi N1.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sudija

pre 7 godina

A ja mislim da nama nije mjesto u fasistickoj uniji.\n

Djuka

pre 7 godina

Hvala lepo kulindice,bas ce se seselj obradovati.Vidis ti dobro kulindice da se EU raspada zato i neblokiras ulazak Srbije u EU.

MIKI

pre 7 godina

Mi smo hrvati dobri mi nikoga ne zelimo da blokiramo na putu ka EU, nikoga osim Srbije, more mars bre kravo! Otisla kod ove raspale babe inace njene sefice pa joj se ulaci nesto a kad u Zagreb dodje opet ista prica. A ni ova druga nije nista bolja!

EUEUEUUUU

pre 7 godina

Ne treba ni da je blokirate jer sve je to farsa,stalno ucenjivanje ,dajte Mladica,Karadzica,Kosovo,Trepcu,Telekom.....skinite gace.Dosta bre tog terora.Raspast cete se jer EU nema buducnost.\n

be real

pre 7 godina

ne treba se kolinda truditi jer prije će srpski kosmonauti sleteti na mesec nego što će srpski političari uvest srbiju u uniju

kikiriki

pre 7 godina

ne želimo da je blokiramo želimo samo da je saplićemo

RokoKoko

pre 7 godina

Jaoj Kolindice sta bi ti radio. Al` nesmem od Seselja. Ka bih znao da neces da mu kazes. Uh sta bi bilo.

pauna

pre 7 godina

naravno gospodjo mnogo odgovora dugujete braci srbima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija