• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2017

20:07

DODIK O UDARU NA VUČIĆA: Mektić optujžuje na loš, primitivan i netačan način!

Balkan

DODIK O UDARU NA VUČIĆA: Mektić optujžuje na loš, primitivan i netačan način!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su optužbe ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da njegov kabinet sprema "neki udar" protiv premijera Srbije Aleksandra Vučica ozbiljne i da predstavljaju "pokušaj da se pridobije simpatija Vučica na jedan loš, primitivan i netačan način"

- Ozbiljna je stvar saradnja Republike Srpske i Srbije i ozbiljno je da u Sarajevu na tu saradnju gledaju veoma loše. I ako imate tu nameru da napravite raskol u toj saradnji onda ste na fonu sarajevske politike i to nije ništa čudno za SDS koji je prihvatio da bude poltronski politički trabant pre svega Bakira Izetbegovića- rekao je Dodik za Sputnjik. 

DODIK DOŠAO U SARAJEVO: Želim lično da kažem Mogerinijevoj da je put ka EU blokiran

Dodik je istakao da ima veoma dobru saradnju sa Vučićem dodajući i da je spreman da se pojavi na nekom od Vučićević predizbornih mitinga, ukoliko on proceni da je njegovo prisustvo potrebno.

- Što se tiče podrške, želim i ovde ponovo da kažem: mislim da je veoma važno da Srbija u kontinuitetu nastavi da sprovodi politiku stabilnosti i uticaja na regionalnu bezbednost. Gospodin Vučić kao kandidat vladajuće koalicije i vladajuće političke partije je, to smo rekli od početka, za nas prihvatljiv i ima našu podršku- rekao je Dodik za Sputnjik.
Beta

Prema njegovim rečima, on i Vučić imaju veoma dobru saradnju, ali da postoje i "oni zlonamerni koji pokušavaju da podsete na naše odnose od pre".

- Da, naravno, ranije smo bili na različitim političkim stranama, a što je logično ponekad sam i ja nešto rekao za Vučića ali nije ni on meni ostao dužan.

Ono što je važno poslednjih godina, on kao legitimni predsednik Vlade, ja kao predsednik RS mislim da imamo veoma, veoma dobru saradnju, da se potpuno razumemo, a te priče ostavite ovim špekulantima, i onako će sve biti zaboravljeno za nekoliko dana- rekao je Dodik za Sputnjik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17