• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

21.04.2017

10:24

CRNA GORA JE ZA MOSKVU NEPRIJATELJSKA ZEMLJA: Ruse savetuju da je zaobiđu u širokom luku!

Balkan

CRNA GORA JE ZA MOSKVU NEPRIJATELJSKA ZEMLJA: Ruse savetuju da je zaobiđu u širokom luku!

Podeli vest

Federalna agencija za turizam pri ruskom Ministarstvu kulture objavila je upozorenje za ruske građane koji nameravaju da posete Crnu Goru, navodeći da je reč o neprijateljskom okruženju i da treba da razmotre moguće rizike

- Bezbednost turista treba da bude prioritet ne samo države, nego i oblasti turizma. U slučaju Crne Gore ne govorimo samo o neprijateljskom okruženju za ruske turiste, nego i o potencijalnim pretnjama koje bi ruski građani trebalo da uzmu u obzir ukoliko nameravaju da idu na odmor u tu zemlju - rekao je rukovodilac Federalne agencije za turizam Oleg Safonov.

Iz Agencije pozivaju turističke operatere koje imaju u ponudi i Crnu Goru da upozore klijente na moguće rizike.

Rusko Ministarstvo inostranih poslova ranije danas saopštilo je, između ostalog, da u Crnoj Gori vlada antiruska histerija, da nisu isključene provokacije ruskih građana, njihovo zadržavanje po sumnjivim motivima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
livia

pre 7 godina

Nije bezbedno ni za Srbe. A i srpske pare zasluzuju Grci.

NOLAN BILAN

pre 7 godina

DO KADA CE NJEGOSEVA SRPSKA CRNA GORA DA TRPI OVU POTURICKU LOPOVSKU BAGRU NA VLASTI? DO KADA CE SE POSTENI LJUDI U CRNOJ GORI SKLANJATI LOPOVIMA,NARKO DILERIMA, SPIJUNIMA, POLTRONIMA SRAMNOG MILJAIMA DJUKAJA ?n

duklja

pre 7 godina

mi na zapad a vi na istok svak je izabro ko dođe u miru i poštuje zakone crne gore dobro došo je srpski narod ima cenzuru,pola naroda ne zna kako je bilo 1918 Crnogorskom narodu svedno ne mrzimo nikog

vladbgd

pre 7 godina

Crnogorci, zaboravili ste ko je izdrzavao crnogorsku drzavu, za vreme kralja NIkole. Pare je, svake godine, davala Rusija, odnosno car, za budzet drzave, inace ne biste imali nista. Bili ste iskljucivo seljacka drzava, koja nije mogla ni samu sebe da prehrani. Ziveli ste na racun, te iste Rusije, koju sada pljujete. Ali, to samo govori o vama, kao ljudima, odnosno neljudima. Jednog dana, a to nije daleko, kajacete se, budite sigurni u to.

Mig29

pre 7 godina

Док Црна Гора не добије српску власт и не врати се Србији, нормално да је непријатељска држава јер служи интересима земаља које воде рат против Србије и Русије.

nenad

pre 7 godina

U crnogoraca je pamcenje kratko, kao i pamet. Sve zaboravljaju..., jadni misle da su se dobro opredelili, okrenuvsi ledja srbima, a siptarima u zagrljaj pohrlili. Nego.....nece jos dugo tako biti.

serjoža

pre 7 godina

Bio sam prije neki dan na tivatski aerodrom bas kad je slecao S7(siberia) iz Moskve.Pun krcat ruskih turista.I tako,kažu mi na aerodromu svaki dan tri četiri puta.A mi ih "mrzimo".I njih i vas,Srbe.Osvjesti se,Srbijo

Srba

pre 7 godina

Braco CrnoGorci UPAMET. Razmislite mao sta radite - PROLECE VAS KOSTI NJEGOSEVE,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05