• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

30.04.2017

08:02

BEĆKOVIĆ O ULASKU CRNE GORE U NATO: Sad je još ostalo samo da Montenegro PROMENI POL!

Balkan

BEĆKOVIĆ O ULASKU CRNE GORE U NATO: Sad je još ostalo samo da Montenegro PROMENI POL!

Podeli vest

Odluku Skupštine Crne Gore o ulasku te zemlje u NATO prokomentarisao je i veliki srpski pesnik i akademik Matija Bećković

 

On je u kratkoj izjavi za Sputnjik u svom stilu poručio:

- Vlast u Crnoj Gori pobedila je svoj narod pomoću drugih nacionalnih zajednica. Te zajednice redovno joj napominju kako je zahvaljujući njima izborila svoju nezavisnost - kaže Bećković.

On dodaje da je "s njihovom pomoću promenila i ime, pismo, jezik, istoriju".

- Rekli su da Montenegro nije ratovala i da nije bombardovana. I to je istina. Ratovala je i bombardovana je srpska Crna Gora. Držeći taj trend, ostalo je još samo da promene pol - zaključuje Bećković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Gora

pre 6 godina

Od 1. maja dolaze prve grupe ruskih turista i počinje turistička sezona. Nato rakete, haubice i artiljerija svih kalibara je spremna za dejstvovanje po ruskinjama. Od velike pomoći je nam je iskustvo hrvatskih Nato saveznika, oni odavno uspješno dejstvuju po ovim ciljevima. Ako osjetite zemljotres u CG, ne brinite se, sve je u redu.

Miroslav

pre 6 godina

Samo ti živi u zabludi. Kažu da se točak istorije okreće i to napred u jednom smeru. A kad se točak okreće neminovno se vrati na početak. A dal ćemo mi tada biti tu da pomognemo? Albanci vide svoju državu do Hrvatske i Bosne a vi im baš niste neka pretnja.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Овај издајник свога рода и народа,час је Србин а час Црногорац,ПО ПОТРЕБИ,као сваки који користи и партију и државу да би се окористио.Ово је КОРИСТОЉУБАЦ,све му је мило од чега има користи,толико о његовом ЧОЈСТВУ.

Ih

pre 6 godina

Da li si svestan sta i o kome pišeš?Ti o Matiji!!!Nemoj to nikad više sebi da dozvolis!Brukas se!!!

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Takvi ne znaju za bruku. Da bi neko osetio bruku mora da ima obraz. A najveći broj tih novoispiljenih "Montenegrina" umesto obraza imaju djon. Da ih čovek pljune, rekli bi: "Uh, prokišnjava". Njegoš je ovaj soj ljudi lepo opisao u "Gorskom vijencu". To su moderni janičari, moderni konvertiti. Oni insistiraju da su stariji i autohtoniji od izvora. Kao i mnogi drugi narodi koji su dobili države "od juče" moraju da izmišljaju naciju, jezik, veru, da pišu najnoviju "najstariju" istoriju ili "povijest". Ništa se ovi Milovi podtrepaši ne razlikuju od onih janičara sa čalmama. Jedino što još nije stiglo ono vreme u kome je njegoš opisao "istrebljenje poturica".

Mika

pre 6 godina

Иди лечи се, мада сумњам да теби има помоћи.

Srbska Sparta

pre 6 godina

on kaze SRBIN SAM CRNOGORAC ili CRNOGORAC SAM SRBIN ocigledno ti se nece svideti ni jedna od ove dve opcije.. dzaba ti sto krecis istina uvek izadje na videlo. milov nesoju

Ilijenadin

pre 6 godina

Jadni covece, nisi samo rekao kojeg je to od dva pomenuta roda, izdajnik?

Dusan

pre 6 godina

E gospodine Beckovicu ja sam mislio da vi vise vidite,oni su prvo pol promijenili pa posle sve ostalo.

Dexter

pre 6 godina

Matija je cio svoj zivot posvetio Crnoj Gori,sjedeci u Bg,primajuci platu i zasluge, pljujuci i vrijedjajuci svoj rodni kraj,stideci se svog porijekla,dodvoravajuci se raznima ne bi li dobio nesto.Kakav zivotni put!

uliks

pre 6 godina

Gospodinu Bećkoviću svaka čast. Uz svoj put-sunovrat prestali su da budu i pravoslavni hrišćani, uopšte hrišćani. Sada su gomila ateista i Muhamedanaca, onako kako su ih oformili Sekula, Tito i Milo.

Srba

pre 6 godina

Сва част господине Матија. Управо тако.

deda Raša

pre 6 godina

E Beckovicu, Beckovicu, pa ona je odavno promenila pol. Cudi me da vi niste upoznati.

ObicnaBaba

pre 6 godina

Basna:Kaze OVAN predvodnik, pridruzujemo se vukovima, bezbedni smo; Jagnje pita: znaci ne treba nam vojska; Ovan-analiticar: Ma ne nasu vojsku ce da obuce da idemo na njihove neprijatelje. Jagnje: Ali njihovi neprijatelji su nasa braca: OVAN Predvodnik: Znaci konacno jednoglasno smo za vukove , Vuk na ovcu svoje pravo ima, ka tiranin na slaba covjeka.

ZoRus

pre 6 godina

Matejin genije je nepresusan! Bog mu dao celicno zdravlje i snaznu volju da nas jos dugo, dugo nadahnjuje i prosvecuje. Jedan je Matija Beckovic! Nas, srpski, iz srpske Crne Gore! Ko o Matiji lose pise, neka se u ljude ne racuna vise!!!

straja

pre 6 godina

Bilo bi najbolje da gospodin Beckovic ode u Crnu Goru I tamo se politicki angazuje I bori za ono zasta se bori iz Srbije...bar takav je red,a on je covek reda I ceranja!

None

pre 6 godina

Ljuti ste,osećate se izdatim i prevarenim? A sutra će te opet kupiti njihovo loše vino i ići tamo na tkz odmor. Koristite mozak konačno ...ili je prekasno?

srbin

pre 6 godina

Sve crnogorce spakovati i pravac u Crnu Goru na celu sa Beckovicem. Jer su oni i makedonci ( i njihova braca Siptari a ne Srbi)Srbi sa velikim poremecajem(to je vase poreklo piturice ), pa neka lece svoje komplekse u zemljama iz kojih misle da poticu i kao nacija.Dosta ste muzli i ubirali plodove Srbije,skolovali se i imali veca prava od nas (u pola jeftinije skolovanje)kojima je poreklo duze nego vase nazovi postojanje kao crnogoraca. Jesi li Crnogorac, aha jesi, dovidjenja, pravac Milo Djukanovic pa njemu solite pamet u Podgorici i na Cetinju.Napolje, bagro lenja!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija