• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2017

14:38

DŽAFERI U PROBLEMU! Treba mu pečat, a Veljanovski zaključao kabinet - MORA DA ODUSTANE ILI DA OBIJA VRATA!

Balkan

DŽAFERI U PROBLEMU! Treba mu pečat, a Veljanovski zaključao kabinet - MORA DA ODUSTANE ILI DA OBIJA VRATA!

Podeli vest

Talat Džaferi, koji je danas došao u zgradu makedonskog parlamenta, nije uspeo da uđe u kabinet predsednika Sobranja u kome se nalaze jedinstveni pečati kojim se zvanično overavaju dokumenta, jer je kabinet zaključan, javljaju makedonski mediji

Džaferi, koji nema ključeva kabineta, zbog toga ne može da pošalje zvanično pismo makedonskom predsedniku Ðorđu Ivanovu u kome bi ga obavestio da je u Sobranju obezbeđena parlamentarna većina, navode makedonski mediji.

Prema rečima pravnih eksperata, pečati koji se nalaze u kabinetu predsednika parlamenta Trajka Veljanovskog su nepohodni da bi pismo Džaferija dobilu formu legalnog, zvaničnog dokumenta.

Mediji pod kontrolom SDSM, kako navodi skopski dnevnik Večer, objavili su da je Džaferi odustao od namere da uđe u kabinet Veljanovskog i da će biti u jednoj od susednih kancelarija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 6 godina

Ova karikatura od coveka nema ni srama ni obraza,sad ce da obija bravu da bi na silu postao predsednik,ima li vece bruke i sramote za civilizaciju,od siptara i djihad kauboja-bankara koji su sve ovo isplanirali.\n

Nenad

pre 6 godina

Nista od kljuceva i katanaca. Dzaferi je legitimno izabrani predsednik.Ulica to mora postovati. U protivnom sledi podela Makedonije. A to nije dobro resenje.Podrska Albancima i Makedoncima kojo zele suzivot i ravnopravnost.Gruevski je pokazao da ce pre izazvati gradjanski rat nego mirno otici u penziju.

Ljube

pre 6 godina

Grešiš, nauči kako to ide. Predsednik Makedonije Ivanov daje mandat za sastav vlade i parlamentarne većine - pošto Ivanov nije dao mandat Zaevu, to što je ovaj izabran u foajeu sobranja je potpuno nelegalno

Makedonac

pre 6 godina

Terorist ne moze da drzi nikakva drzavna funkcija osven reshetki vo zatvor, a site tie pavifisti sto ne vidat shto se sprema se ili placipickovci ili provokatori. Pazete ja makedonija oti posle nea otide i belgrad!

jozo daj vode

pre 6 godina

makedonac ne goji se prase u oci bozica.sad vam je kasno i jedino sto pokusavate sad je da dobijete porsku srbije, bugarske, rusije, grcke.vi ste nama zabili noz u ledja prvo priznanjem kosova,nakon toga glasali ste za prijem kosova u unesko.gotovo je lepi moj kako kazu ,,taknuto maknuto,,ovo su sad plodovi vase spoljne politike.mi smo davno videli sta se spremai govorili svima i bili bombardovani zbog tih istih sto sad vas muce .makedonija nek sad pazi samu sebe i resi problem a posle cemo videti sta ce biti.mecka je sad u vasem dvoristu

mirjana

pre 6 godina

Sila boga ne moli.. Jako mi je zao sto Makedoniji nije valjala Srbija..\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17