• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2017

15:22

CRNOGORSKI NATO PREMIJER: Nećemo u carinsku uniju sa Srbijom!

Balkan

CRNOGORSKI NATO PREMIJER: Nećemo u carinsku uniju sa Srbijom!

Podeli vest

Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je da inicijativa srpskog predsednika o formiranju carinske unije Zapadnog Balkana nije realna

Statistika otvorenih poglavlja u pregovorima s EU, po mišljenju Markovića, najbolja su potvrda postignutog na planu evropskih integracija Crne Gore.

- Iako su početkom ove godine registrovana različita tumačenja i inicijative povodom dalje integracije Zapadnog Balkana, poput stvaranja takozvanih carinskih unija i zajedničkog tržišta regiona, na sastancima predstavnika naše vlade i Evropske komisije na visokom nivou, usaglašeno je da u regionu ne možemo govoriti o jedinstvenoj carinskoj, odnosno trgovinskoj politici regiona prema trećim zemljama - rekao je Marković, navodeći "da incijativa o formiranju carinske unije Zapadnog Balkana nije realna". 

Marković je tako odgovorio na pitanje predstavnika manjinskih partija, Gencija Nimanbegua, o inicijativu predsednika Srbije Vučića o stvaranju jedinstvenog ekonomskog tržišta u regionu Zapadnog Balkana. 

Crnogorski premijer je podsetio da je Crna Gora pregovore sa EU počela pre pet godina, preneo je portal RTCG.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BorisDe

pre 6 godina

Imajte onda siptarsku uniju. Nema problema, izbacimo sve vase milogorske firme kod nas vani i stavimo vam 100eur vizu za ulazak milogorcima i nece imati vise sta da jedu i skoluju svoju decu na nas racun.\n

Ja

pre 6 godina

Pa kako će biti realna kad je u startu svi sabotirate. Svi bi imali korist od te unije, a pošto bi Srbija tu bila ubedljivo najveći izvoznik, korist Srbije bi bila najveća. Izgleda da se nekima taj deo priče ne dopada.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Na povodcu kratkom sad ih drži NATO, nema šta da pričaš to je tako bato!Setite se BIVŠA BRAĆO šta je nekad bilo - u g..... vas do guše uvalio Milo ! Arnaute grlite sad ste kao braća , niste htevi sa nama - sad vam se to vraća. Možete da kevćete do mile volje - promislite malo gde je bilo bolje. Kad NATO vikne "APORT" - odmah trčite na raport.

Beloica

pre 6 godina

Pa ne mozete i da zelite ipak ste vi jedna ozbiljna i kriminalna banana republika prvenstveno mislim na vlast i vama bliskim lopovima

SERGIJE

pre 6 godina

Smradina!!!!pa znamo i da nisi rekao. Zabranile ti gazde!!!!!

BIBI

pre 6 godina

To što CG neće pa ima ko hoće i svi koji misle na ekonomiju će biti uz Srbiju!

Ana MArija

pre 6 godina

Vučić je inicijator te ideje zato Marković ne želi da podrži. Ljubomora na pažnju koju Srbija ima!

Poskok

pre 6 godina

EH VIDITE STA JE PONOSNA I SVOJ STAV KRATKO JASNO AJ SRBI POPU..... MI VAS NE VOLIMO A KAO PO OBICAJU SRBIJA MISLI NA BRATSTVO I JEDINSTVO EH VUCICIU TUPAV SI BRE KAO MAGARE UMESTO DA UDARIS NJIMA ONI SE SPRDAVAJU

Dragomir

pre 6 godina

Да питам ... Да ли се и даље црногорски студенти још бесплатно школују у Београду?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Само они са... - "Шкаљарског смера"...!

Radovan

pre 6 godina

Uh pa Crna Gora Je zaista veliko trziste To Vam Je America napisala! Rekli su Vam to Je pokusaj vracanje na Staru Jugoslaviju!

drago

pre 6 godina

I Turska je pocela pregovore sa EU PRE 40 godina i gde su DANAS

Ko rea

pre 6 godina

Najbolji odnosi sa Cg u poslednje dve decenije, neko rece...

Braco

pre 6 godina

Ljudi ma pustite ih neka rade sta hoce. Kada su napustali Jugoslaviju sve je islo na stetu Srba. Sta treba ponovo da se ujedinjujemo i onda oped da bude sve ode u Srbiju i opet razlaz i opet po ledjima Srba. Sada kada imamo svoju Srbiju mozemo i bez njih i samo da nastavimo da jacamo ekonomski i u svakom pogledu. Zivela Srbija i Republika Srpska.

Laza Lazarević

pre 6 godina

Bravo Braco ! Najzad jedan normalan Srbin ... dosta mitomanije ... Danas SAMO Srbija, sutra sa Srbijom i Republika srpska ... i kraj ... kakva bre unija sa Montenegrinima ... nož u leđa ... daleko im lepa kuća ... A u Srbiji očistiti sve državne organe ... može da ostane onoliko Montenegrina koliko ih ima procentualno u Srbiji a ostali ćao, može privatan biznis ... imaju li Srbi takvu zastupljenost dole ??? Imaju samo na ,,banana,, plantažama ... dosta više prakse da nesrbi zastupaju Srbe.

natasa odavic

pre 6 godina

nemamo mi nista samo na srecu tv happy.a mozda je i tv kuca pod hipotekom.

Nikola

pre 6 godina

Pravda je dostižna, kad tad će svi koji su kršili zakon, sticali protivpravnu korist, završiti tamo gde treba - u zatvoru.

Miki

pre 6 godina

Crna Gora je samo pokazala otvoreno neprijateljstvo prema Srbiji. Srbiju su uvek koristili kao "meku" za pljacku, a izdavali su je i zabadali joj noz u ledja uvek kada im se za to pruzila prilika.

Galileo

pre 6 godina

Kada nasa vlast misli da konacno zavrsi pricu sa ovim Milogorskim izdajnicima ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17