• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

21.08.2017

09:31

POSLEDICE JEZIVE NESREĆE U MAKEDONIJI: Preminula žena, devetogodišnjaku amputirana ruka

Balkan

POSLEDICE JEZIVE NESREĆE U MAKEDONIJI: Preminula žena, devetogodišnjaku amputirana ruka

Podeli vest

Najmanje 27 osoba, od kojih dve teže, povređeno je kada je makedonski putnički autobus sleteo s puta na auto-putu Veles-Skoplje u nedelju uveče

Žena koja je, u teškom stanju, prva primljena u Urgentni centar u Skoplju, nakon što je makedonski putnički autobus u nedelju uveče sleteo s puta, preminula je, dok je devetogodišnjem detetu amputirana ruka.

Najmanje 27 ljudi, od kojih dve teže, povređeno je kada je makedonski putnički autobus sleteo s puta na autoputu Veles-Skoplje u nedelju oko 19:00.

Ministarstvo unutrašnjih poslova preciziralo je da se radi o makedonskom autobusu i da su svi putnici državljani Makedonije, prenela je MIA. Osamnaestoro povređenih prebaceno je u bolnice u Skoplju, a devet u Veles.

Direktor Urgentnog centra u Skoplju Iljir Hasani potvrdio je da je u tu ustanovu primljeno 14 povređenih putnika, među kojima i devetogodišnje dete u teškom stanju.

Prema njegovim rečima, žena koja je prva primljena podlegla je povredama, još jedan pacijent je u kritičnom stanju, a dete je prebačeno na Kliniku za dečju hirurgiju.


AUTOBUS SLETEO S PUTA, NAJMANJE 26 POVREĐENIH: Horor na autoputu Skoplje - Veles!

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je detetu amputirana ruka, dok su ostali pacijenti u relativno stabilnom stanju.

Nesreća se dogodila oko 19 časova na autoputu Skoplje-Veles, u blizini Kule, kada je autobus izgubio je kontrolu i sleteo s kolovoza. Putnici su se vraćali sa letovanja u Pefkohoriju u Grčkoj.

Zbog saobraćajne nesreće, saobraćaj na auto-putu odvijao se u nedelju uveče otežano jednom kolovoznom trakom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija