• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

18.10.2017

20:49

IVICA TODORIĆ U VATRI: Ako se ne vrati u Hrvatsku sledi poternica,  ALI AKO SE VRATI IDE DIREKTNO U ZATVOR!

Balkan

IVICA TODORIĆ U VATRI: Ako se ne vrati u Hrvatsku sledi poternica, ALI AKO SE VRATI IDE DIREKTNO U ZATVOR!

Podeli vest

Zagrebački Županijski sud, nakon sedam sati rasprave, odlučio je da svi uhapšeni u predmetu "Agrokor" izlaze na slobodu

Jedini koji će morati u istražni zatvor je Ivica Todorić, odlučio je sud. Državno tužilaštvo Republike Hrvatske (DORH) zatražilo je istražni zatvor za sve osumnjičene u ovom slučaju, te za Todorića i njegove sinove koji nisu u Hrvatskoj. . 

Uz Todorića i sinove u slučaju "Agrokor" osumnjičeni su i u ponedeljak uhapšeni Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Discordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić. 

PREDAĆE SE IVICA TODORIĆ: Novinari na zagrebačkom aerodromu, očekuju dolazak NAJTRAŽENIJEG HRVATA!

Svi su bili članovi uprave ili nadzornog odbora u Agrokoru, dok su Discordia i Hrstić službenici revizorske kuće Baker Tilly koja je radila revizorske izveštaje za Agrokor. Kako je saopštio advokat Ante Nobilo, svi uhapšeni u akciji Agrokor izlaze na slobodu te za njih nije zatražen istražni zatvor.

Jedina osoba za koju je (u odsutnosti) određen istražni zatvor je Ivica Todorić. Ljubo Pavasović Visković takođe je izjavio kako je odlučeno da će svi uhapšeni menadžeri Agrokora na slobodu, dok je jednomesečni istražni zatvor određen za Ivicu Todorića.

Ako se ne pojavi u Hrvatskoj u roku od tri dana, za njime će biti raspisana potjernica. "Ako se Ivica Todorić pojavi u Hrvatskoj, on će završiti u Remetincu, a s obzirom na ovu odluku sada će se moći raspisati i međunarodna potjernica za njim- rekao je Visković.

OGLASIO SE IVICA TODORIĆ: Afera Agrokor politička predstava za javnost, AKO IMA KRIVICE ONA JE MOJA!

Advokat Ante Todorića, Fran Olujić, potvrdio je ranije da je policija telefonom razgovarala s njegovim klijentom, te da će se on do kraja sedmice odazvati pozivu na razgovor.

- On se nema zašto da skrivati i ne smatra se krivim- rekao je Olujić dodajući da se Ante Todorić bavi finansijskim savetovanjem u Londonu, prenosi Index.hr. 

USPON I PAD AGROKOR CARSTVA: Ili kako je Ivica Todorić od ULIČNOG PRODAVCA CVEĆA stigao do vrha poslovnog giganta KOJI SE URUŠIO KAO KULA OD KARATA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija