• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

08.11.2017

23:59

(VIDEO) TODORIĆ TRKOM POBEGAO OD NOVINARA: Tajkun sprintovao ulicama Londona, NIKO NIJE MOGAO DA GA STIGNE!

Balkan

(VIDEO) TODORIĆ TRKOM POBEGAO OD NOVINARA: Tajkun sprintovao ulicama Londona, NIKO NIJE MOGAO DA GA STIGNE!

Podeli vest

Osnivač posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor Ivica Todorić snimljen je kako ulicama Londona trčeći beži od hrvatskih novinara

Manje od 24 sata nakon što ga je londonski sudija pustio na slobodu uz kauciju vlasnik Agrokora Ivica Todorić (66) pojavio se u policijskoj stanici Kensington.

Sud je Todoriću naložio da mora da se javlja policiji tri puta nedeljno, a nekadašnji prvi čovek posrnulog koncerna svoju prviu posetu odradio je već u sredu.

“Jutarnji” piše da Todorića niko nije očekivao u stanici samo dan nakon puštanja na slobodu, svi su mislili da će pojaviti u petak. 

Ekipa HRT za svaki slučaj je dežurala ispred policijske stanice u luksuznoj četvrti, Todorić je pokušao da ih zaobiđe preko sporednog izlaza, ali oni su ga ipak uočili i prišli mu sa leđa, na šta se on bez reči dao u trk. 

Novinari su neko vreme trčali za njim, ali nisu mogli da ga stignu. 

“Očito je u dobroj formi. Pobegao nam je za dve, tri ulice, a čini se da je već ispunio svoje jučerašnje obećanje da će nam prirediti još iznenađenja”, rekla je novinarka Silvija Skočajić koja se iz Londona javila u Dnevnik HRT. 

 

 


Todorić prema nekim informacijama navodno živi blizu policijske stanice. 

Inače, Todorić je u utorak pušten na slobodu uz kauciju od 100.000 funti, ali je predao svoje isprave, a ima obavezu i nošenja sigurnosne narukvice koju ne sme da skida svake noći od ponoći do tri sata ujutru. 

Takođe, ima obavezu i da se javlja u policijsku stanicu tri puta nedeljno. 

 

 

TODORIĆ PORUČIO IZ LONDONA: U Hrvatskoj mi je ugrožena i ljudska i pravna sigurnost!

HRVATI BESNI, PLENKOVIĆ TRAŽI OBJAŠNJENJE: Vlada Hrvatske ne može da se pomiri SA TODORIĆEVIM OSLOBAĐENJEM


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17