• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

30.01.2018

12:35

(VIDEO) KRVNIČKA TUČA DVE UČENICE! Dok se one brutalno tuku, okupljena masa NAVIJA!

Balkan

(VIDEO) KRVNIČKA TUČA DVE UČENICE! Dok se one brutalno tuku, okupljena masa NAVIJA!

Podeli vest

Neverovatni prizori nasilja među učenicima u Splitu od juče se šire društvenim mrežama. Reč je o nekoliko snimaka na kojima se na parkingu u Ličkoj ulici tuku dve učenice dok stotinjak njihovih drugara sve to promatra i još bučno navija

Sve se dogodilo u neposrednoj blizini sedišta splitske Policijske uprave. Policija je juče, kako saznaje Index, dobila dve dojave da se sprema masovna tuča, uključujući i lokaciju u Ličkoj ulici. Patrola, međutim, nije zatekla nikakav nered, nije se niko tukao, niti je zatražio pomoć lekara, objasnili su u policiji.

Dojava o tuči u Ličkoj stigla je oko 13.30 sati, a svega pola sata kasnije policija je primila dojavu da se masovna tuča sprema i u parku Emanuela Vidovića, udaljenom nekih pet minuta šetnje od Ličke. Ni tamo, međutim, u vreme njihovog dolaska nije bilo nikakvih spornih situacija, piše Index. Na snimcima se vidi kako se devojke prvo svađaju, a onda jedna napada drugu.

Njihovi drugari su samo gledali kako se tuku, a tek kad je napadačica odustala, prišli su da pomognu onoj koja leži i drži se za glavu.



Policija se od jutros uključila u ovu priču. Imaju informacije o tome iz koje su škole učenice koje su se potukle pa će pokušati da rasvetle događaj.

- Ovakve tuče se organiziraju u parku Emanuela Vidovića, dolaze i stariji s foto aparatima... Počelo je pre nekih godinu dana. Pre to nisam viđala. Znaju se okupiti u Parku Emanuela Vidovića kraj nekoliko splitskih srednjih škola. I ja sam jedan put zvala policiju. Radi se o dogovorenim obračunima, a posebno zabrinjava što na te mečeve dolaze i stariji ljudi s fotografskim aparatima te snimaju decu kako se tuku - rekla je radnica jedne splitske škole.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija