• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/cdm

21.02.2018

22:13

UHAPŠENI POLICAJCI KOJI SU BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆE U PODGORICI: Nasilnici iz Interventne optuženi za ZLOSTAVLJANJE, a šef smene EKSPRESNO SMENJEN!

Balkan

UHAPŠENI POLICAJCI KOJI SU BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆE U PODGORICI: Nasilnici iz Interventne optuženi za ZLOSTAVLJANJE, a šef smene EKSPRESNO SMENJEN!

Podeli vest

Pripadnicima Interventne jedinice policije Mladenu Vujoviću, Marku Stojanoviću, Vukomanu Marašu, Slavku Furtuli i Milošu Bečanoviću, koji su uhapšeni zbog sumnje da su u subotu uveče u centru Podgorice tukli mladiće J. B., S. N. i M. D, određen je pritvor od 72 časa, saznaje CdM

Policajci su, kako je saopšteno iz Tužilaštva, uhapšeni po nalogu državnog tužioca zbog krivičnog dela zlostavljanje.

- Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je odmah nakon objavljivanja snimaka torture učinjene od strane policijskih službenika nad građanima, formiralo predmet i preduzelo hitne radnje u cilju prikupljanja dokaza i podataka značajnih za rasvetljavanje događaja, identifikovanja policijskih službenika, oštećenih lica i očevidaca događaja- navode u Tužilaštvu.

Policajci su pred tužiocem kazali da su im mladići upućivali pogrdne reči, a sumnjali su i da su naoružani.

S druge strane, pretučeni mladići tvrde da su ih policajci napali bez povoda.

U međuvremenu, Savetu za građansku kontrolu policije javili su se građani koji tvrde da su ih, navodno, ovi policajci ranije tukli, i prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, najavljuju krivične prijave.

- U tom slučaju postoji mogućnost da se protiv njih vežu postupci i to može imati ozbiljnije posledice- pojašnjeno  je CdM-u iz Saveta za građansku kontrolu rada policije.

Mladići koji su pretučeni iste noći su zadržani u prostorijama za boravak zadržanih lica u Centru bezbednosti Podgorica, a prema navodima koji su dostavljeni Savetu, dvojicu mladića su tukli i u “marici” prilikom prevoza do CB Podgorica.

Oni su nakon incidenta zatražili pomoć lekara.

Odgovornost za prebijanje, koje su zabeležile sigurnosne kamere sa jednog od objekata, “pala“ je na šefa smene interventne jedinice Milana Radusinovića, koji je po nalogu direktora Uprave policije Slavka Stojanovića ekpresno smenjen.

(VIDEO) ZBOG OVOG SNIMKA GORI CRNA GORA! Policajci brutalno pretukli trojicu tinejdžera NASRED ULICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17