• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hina

19.03.2018

15:44

NEVERICA NA ZAPADU! KOLINDICA ŠOKIRALA SVET: Kitarovićeva bez dozvole NATO I SAD čestitala PUTINU POBEDU!

Balkan

NEVERICA NA ZAPADU! KOLINDICA ŠOKIRALA SVET: Kitarovićeva bez dozvole NATO I SAD čestitala PUTINU POBEDU!

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović prva je zapadna državnica koja je čestitala izbornu pobedu ruskom kolegi Vladimiru Putinu. Štaviše, Kitarevićeva je poručila kako se nada da će Putin uskoro posetiti Hrvatsku

BBC i agencija Frans Pres tvrde da ruskom predsedniku do Kolinde, još nije stigla niti jedna čestitka sa Zapada. Dosad su mu čestitali predsednici Srbije, Kine, Kazahstana, Belorusije, Kube, Venecuele...

Kolinda Grabar-Kitarović je u poruci Putinu poručila kako joj je "osobito zadovoljstvo u ime državljana Republike Hrvatske i u osobno ime" čestitati na pobedi na predsedničkim izborima.

- Za unapređenje i jačanje odnosa između Republike Hrvatske i Ruske Federacije, koje vežu i snažne istorijske veze, postoje dobri uslovi i dobra perspektiva - napisala je hrvatska predsednica i dodala kako je uverena da će oni biti iskorišćeni za "ostvarivanje plodonosne saradnje u celom nizu područja važnih za dobrobit naših građana".

DA JE MERKEL REKLA ONO ŠTO I KOLINDA UHAPSILI BI JE ISTOG MOMENTA: Kitarovićeva VELIČA USTAŠE i vređa ANTIFAŠISTE!

Grabar-Kitarović prošle je godine bila u službenoj posetu Rusiji. 

- Izražavam nadu kako će se Vaš uzvratni poset Republici Hrvatskoj moći ostvariti u skoroj budućnosti - kazala je hrvatska predsednica u čestitki.

LOVAC NA NACISTE ZUROF PISAO KOLINDI: Ponosni ste na Pavelića i ostale zloglasne USTAŠKE ZLOČINCE?!

KOLINDA ZAKUKALA: Ljudi, vraćajte se - HRVATSKA UMIRE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 6 godina

Pa ne znam u cemu je problem, Hrvati tvrde da su oni suverena drzava i zasto im onda treba neka dozvola Amera za ovo????

Acaxxx

pre 6 godina

Poltron uvek zna kome da se prikloni.Znači stvarno slede promene u svetu.Ovo je siguran znak.

Sasa

pre 6 godina

Pametna zene .gleda dugorocno.zna ko je glavni i ko drzi sve u rukama.

pera rogonja

pre 6 godina

Ocito je da izbori kakvi se u svetu odrzavaju nisi vise potrebe bilo koje drzave.Zastarelo je odlucivanje biranja presednika i mandatara koji odlucuju za ogromnu vecinu.Sve to podrzavaju mediji koji funkcionisu u sluzbi sistema koji je izmisljen za bogacenje manjeg dela svake drzave.Zakljucak potrebno je doneti novi sistem za dobrobit celog covecanstva.

Nervozni mrav

pre 6 godina

Koje bre vase istorijske vezemajke ti,kako se uvlace pa ovo nije humano!

Vlado

pre 6 godina

Biće nešto od ove Kolinde. Trebalo bi i Nemačka i Francuska da slede ovaj primer a ne da se dodvovaraju kaubojima i njihovoj sabraći na "ostrvu".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija