• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

14.05.2018

10:47

(FOTO) ON JE UBIO ANASTASIJU POSLE LJUBAVNE SVAĐE?! Raspisana poternica za osumnjičenim za ubistvo bogate Ukrajinke!

Balkan

(FOTO) ON JE UBIO ANASTASIJU POSLE LJUBAVNE SVAĐE?! Raspisana poternica za osumnjičenim za ubistvo bogate Ukrajinke!

Podeli vest

Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem

Kotorska policija raspisala je potragu za Arsenijem Stanovićem zbog osnovane sumnje da je pre tri dana u naselju Dobrota na brutalno ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu, sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi. Kako navodi crnogorski portal Vijesti, to je njima potvrđeno iz više izvora iz vrha Uprave policije.

Do njega kao mogućeg počinioca istražitelji su došli sa sigurnošću tek kasno sinoć kada je centrima i odeljenjima bezbednosti Crne Gore poslata interna potraga raspisana za njim.

Policija otkrila ko je ubio bogatu Ukrajinku u Kotoru: Sumnja pala na odbeglog đetića s kojim se zabavljala

facebook


Prema sumnjama policije, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem.

U okviru istrage ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove, čije je telo pronađeno u petak veče u stanu u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

ANASTAZIJA ZAVRŠILA ŽIVOT U LOKVI KRVI: Glamurozna Ukrajinka, koja je radila za ruskog tajkuna, SVIREPO LIKVIDIRANA U RATU CRNOGORSKIH NARKO-KLANOVA!

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila poslednjih meseci.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a policija je nakon dojave o smrti Lašmanove blokirala sve izlaze iz grada i pojačala kontrolu. Da je došlo do surovog zločina, inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavestila da sumnja da joj se nešto dogodilo. Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala.

Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor - glava joj je bila smrskana, a na telu je imala više ubodnih rana. Po stanu su bili tragovi krvi.

Printcreen

Lašmanova u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vredi na desetine miliona evra. Reč je o direktorki kompanije "Sea trejd", koja je pre tri godine kupila tivatski hotel "Mimoza" i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks "Perla".

Lašmanova je bila vlasnica salona lepote "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre kane" u Budvi, piše Pobjeda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Ок конобарице - до хотелске власнице...!? Што на "Lizing"...још више на... - "Pušing"...!!

zoran

pre 5 godina

Žene su milogorcima specijalnost kada treba da ih biju ili ubijaju

Stojan

pre 5 godina

Tamo od konobarice postane milionerka za kratko vreme. Cime li se ona bavila. Sigurno nije postala milionerka od plate konobarice.

Ljubo

pre 5 godina

Sretni da smo da se sto prije " sljam " ocisti medju nama ,zakoni prirode ,....

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija