• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2018

22:48

BROD PUN KOKAINA OTKRIVEN U LUCI BAR: Droga sakrivena u tovaru banana, policija još ne može da utvrdi KOLIKO JE IMA!

Balkan

BROD PUN KOKAINA OTKRIVEN U LUCI BAR: Droga sakrivena u tovaru banana, policija još ne može da utvrdi KOLIKO JE IMA!

Podeli vest

Barski carinici otkrili su veliku količinu kokaina prilikom kontrole kontejnera sa bananama dopremljenog iz Ekvadora, prenosi portal Jedro Bar

Kako se navodi, u toku je policijski pretres i utvrđivanje o kolikoj se tačno količini kokaina radi.
Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je kokain bio skriven u kontejneru sa voćem u barskoj luci, preneo je portal CDM.

(FOTO) KAVČANI PALI U PARIZU! Kod Crnogoraca pronađen kokain VREDAN 2,5 MILIONA EVRA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 5 godina

Neka nova ekipa Dule banana Steva ananas i Djole avokado

Deda Nole

pre 4 godine

Nema tu mnogo dileme oko kolicine pitajte gazada Mila i on ce vam reci koja je cifra u pitanju ili traju jos pregovori kolika kolicina da se zadrzi bez vecih potresa na trzistu Milogorskom?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17