• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2018

15:03

NESOJ LJUDSKI! Crnogorski premijer kod Merkelove zabio nož u leđa Srbiji!

Balkan

NESOJ LJUDSKI! Crnogorski premijer kod Merkelove zabio nož u leđa Srbiji!

Podeli vest

Premijer Crne Gore Duško Marković još jednom je ničim izazvan zabio nož u leđa Srbiji zalažući se kod nemačke kancelarke Angele Merkel da ne bude promena granica na Balkanu!

Marković, poznat kao levo smetalo na zvaničnim skupovima svetskih državnika, jer ga uglavno guraju kad im se dokon ispreči na putu, pohvalio se posle susreta s Merkelovom, da su se Crna Gora i Nemačka saglasile da nema promena granica na Balkanu?!?

Da nije tužno, bilo bi smešno, jer zašto bi nesrećni Marković gurao nos tamo gde mu nije mesto, osim gole potrebe da se ulaguje Merkelovoj.

Teško je i zamisliti da je crnogorski premijer u tako dubokoj nesvesti i da veruje kako je Merkelovoj potrebna njegova podrška, jer je stav nemačke kancelarke o promeni granica na Balkanu odavno poznat i nepromenjen s obzirom na to da je Nemačka priznala jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost.

Zato i nije čudno što ga je američki predsednik Donald Tramp nazvao "cmizdravom propalom plačipi*kom". Bolje nije ni zaslužio.

(VIDEO) TRAMP IZVREĐAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: On je samo cmizdrava, propala plačipi*ka!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 5 godina

Mislim da je konacno doslo vreme da se zahvalimo na svemu nasoj braći i da im pozelimo sretan put kući.Ne trebaju njima naše muke i problemi!!!!!

Vučko

pre 5 godina

Naravno da ne zeli promenu granica, pa Crna Gora je pola albanska, a pola Srpska teritorija :-)

Ivo

pre 5 godina

On se boji za Ulcinj, adu Bojanu.....zna on dobro sta ih ceka.

sima

pre 5 godina

Eh bedo i jdo , kave ste vi poltrončine i štetočine , ni vas neće biti ako nebude srbije i srbskog naroda , a vi ste debelo zagazili u nešto što ni vi sami neznate , dok neodete negde da ocrnite i okrivite srbiju , za sva moguća nedela na ovom svetu. Izrode jedan.Bagro bando hohštapleru jedan , što proda čojstvo i junaštvo srskog roa u crnoj gori.Krmak svinja.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Vidji nemo da se sprdate sa njim. On je car scepan MALI od Gore Crne.

Pik

pre 5 godina

Ma svako gleda sebe, dobro znaju da su oni i makedonci sledeci

Zlata

pre 5 godina

E ,JADAN JE NAROD U C GORI,KOJI ŽIVI POD TAKVOM VLAŠĆU !!!

Po srpski

pre 5 godina

Ništa Tramp nije pogrešio, mada mi se čini da je znao jednu srpsku reč, preveo bi je na američki engleski i upotrebio, a to je da je ovaj običan d*pelizac. Zar ne?

mirko

pre 5 godina

Pa šta drugo oćekivati od Čoveka pardon Gnjide Crnogorske treba mu zabraniti ulazak u Srbiju kao i svim ostalim nelojalnim Crnogorcima a ima ih hvala bogu u Srbiji,Beogradu kao Buba Švaba, Sve ih strpati u stočne vagone i poslati do Bara.

Perakaže

pre 5 godina

Nije on to radio džabe, šiptari ga potplatili. Toliko o borbi protiv korupcije. Sačekajte samo malo, mečka će početi da igra i u vašem dvorištu.

Andjela

pre 5 godina

Vi koji samo lopetate procitajte sta kaze Karl Bild o mijenjaj u granici, covek koji fantasticno poznaje prilike na Balkanu!

JoxMNE

pre 5 godina

Hahaha, a neka si im zabio, dosta su srbi nas maltretirali i okupirali 1918. Nikad više 1918, da je vječna Crna Gora! Svi srbi marš iz CG u srbiju ako vam ne valja ođe, granica na Brodarevo je otvorena, viza vam ne treba, mi vam kupujemo kartu u jednom smjeru!

Maki

pre 5 godina

Za kratko vreme ti nece trebati karta bezaces iz najcrnje gore ali peske i neces znati na koju stranu da ides jer te nigdje nevole

flamantes

pre 5 godina

Vidiš Maki vi znate da vas svi vole pa možete svuđe, a nas niko ne voli pa ćemo ostai đe smo

Sasa Rajkovic

pre 5 godina

Kome su bitni "milogorci" i njihov stav i mišljenje?

goran

pre 5 godina

A sada je došlo vreme da im sve njihove pošaljemo kući, dosta su gostovali kod nas

uroš

pre 5 godina

Svi crnogorci marš marš marš u vašu lijepu i crnu, gubite nam se iz BG

Jimmy Le Santo

pre 5 godina

Crna Gora je bila sa Srbijom pa ste je otjerali bas takvi kao vi sa vasom supljom pricom o nekom ujedinjenju Srpskih teritorija i sad lagano ali sigurno ce se Srbija svesti na Beograd i uza okolina ako tako nastavite.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija