• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

21.08.2018

18:04

POTRESNE REČI MAJKE POKOJNOG DAVIDA PARAJU DUŠU: Zašto ti da odeš prvi, a ja da ostanem ?!

Balkan

POTRESNE REČI MAJKE POKOJNOG DAVIDA PARAJU DUŠU: Zašto ti da odeš prvi, a ja da ostanem ?!

Podeli vest

Suzana Radanović, majka preminulog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, objavila je na Fejsbuku potresan status o svom sinu u kojem je navela kako u "lavovskoj borbi njegovog oca prepoznaje njega, njegovu pravdoljubivost i hrabrost"

Od marta traje borba Davidove porodice da se sazna istina o njegovom ubistvu, kako oni tvrde.

Davidova porodica, prijatelji, poznanici i građani Banjaluke mesecima se okupljaju na Trgu Krajina u ovom gradu i traže da se otkrije istina o njegovom ubistvu.

Suzana, Davidova majka, podelila je na Fejsbuku potresan status o svom sinu.

Njen post prenosimo u celosti:

"Sine moj, ljubavi prva. Gledam ti oca kako se lavovski bori i prepoznajem tebe. Tvoju pravdoljubivost i hrabrost. Za tebe vrijedi živjeti, za tebe vrijedi umrijeti oko moje.

Osjetim te u svakom udahu vazduha, u svakom treptaju oka. Tu si sa mnom, kraj mene, u srcu mom. Živis kroz mene. Osjetim te, upravo sad, tu si sa moje lijeve strane. Šapućes mi na uho da niko ne čuje. Ti si moja tajna.

Kažes mi da ne brinem, da se borim protiv suza. Ne voliš ih, ne voliš vidjeti majku uplakanu. Kažes mi, kao uvijek što si znao, pusti mene mama, brini o djeci. Oni te trebaju. Ja vodim računa o sebi, a oni su mali, ne mogu bez tebe. Pričas mi kako ti je tamo gdje si sad lijepo, da si sa svojim drugom Jovanom. Vaše duše su se ponovo srele.

facebook

Ali mi ne govoriš da li si me trebao onih 6 dana, da li sam ti padala na pamet, da li si zamišljao kako te tražimo, kako te nalazimo. Spasavamo od zla.
Ne govoriš mi kako da nastavim život bez tebe, kako da živim bez srca, bez duše.

Ne govoriš mi kad ćemo se ponovo sresti, kad ću ponovo moći oči da ti ljubim. Da te uzmem u naručje kao bebu i ljuljam, ljuljam dok ruke ne zabole, dok sve ne utrne.Ti pričas sine ali ja ne mogu. Neće riječi preko usana. Zašto ti da odes ljubavi moja prva, a ja da ostanem???

Kako da živim kad me bole tvoje rane, tvoja bol, tvoja krv? Kako da u svakom novom danu ne zamišljam šta bi ti sad radio, gdje bi bio, kakav bi život izgradio, kakvu ljubav našao, djecu imao?Sine moj, nema više života, samo patnja. Borba. Pokušaj da se izdrži jer se na silu ne umire, a rado bih kraj tebe. Voli te tvoja mama."

David Dragičević nestao je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je u kanalizaciji Crkvena 24. marta.

NOVE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE DAVIDA DRAGIĆEVIĆA: Izbijeni zubi, rane i podlivi ukazuju NA UBISTVO?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17