• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2018

11:57

MEDOJEVIĆ NE ODUSTAJE : Borba za slobodu i demokratiju se nastavlja!

Balkan

MEDOJEVIĆ NE ODUSTAJE : Borba za slobodu i demokratiju se nastavlja!

Podeli vest

Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević zahvalio je svima na podršci koja mu je pružana prethodnih dana, dok se nalazio u pritvoru i dodao da nastavlja borbu za slobodu

 

"Jutros u 2:40 na slobodi, posle 14 dana od protivustavnog i protivzakonitog kidnapovanja od režima, zbog javno izgovorene reči. Samo jako", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Nakon izlaska i zatvora, Medojević je poručio da su njegova supruga i on zahvalni svima na podršci i, kako je rekao, ogomnoj pozitivnoj energiji koju su im davali u ovim danima teških izazova za nas.

"Borba za slobodu se nastavlja. Sad je valjda jasno svima da je vreme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu", istakao je Medojević.

MILOGORSKI REŽIM USTUKNUO! Medojević i Knežević na slobodi!

Dodaje, da bolesni, kompromitovani, korumpirani sistem koji masovno krši ljudska prava i slobode, diskriminiše ljude, preliva nacionalno bogatsvo u svoje džepove, rasipa resurse i gura nas u dužničko ropstvo i bankrot, deli i svađa, mora biti odbačen.

"Vreme je za novi društveni dogovor o temeljnim vrednostima - slobodi i demokratiji. Hvala svima. Samo jako", zaključio je Medojević.

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

O kakvoj on demokratiji i slobodi prica???? Taj izgleda nije ni video te "demokratske" drzave za koje su teroristi i fasisti dobri momci. Na zapadu te fraze prolaze a svi znaju da nema demokratije niti slobode. Slobodan si ako pricas ono sto oni hoce ali ako otkrivas stvari sto oni kriju (kao njihova korupcija ili kako koriste politiku da bi se obogatili ili da im se prijatelji obogate, kako krse sve zakone) e onda si najveci kriminalac i pretnja toj "demokratiji".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17