• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs

30.11.2018

14:09

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!

Balkan

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!

Podeli vest

Predsednik opozicionog Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uhapšen je rano jutros po nalogu Višeg suda u Podgorici u predmetu povodom tvrdnji o primanju i davanju mita

Medojević, poslanik u Skupštini Crne Gore, uhapšen je bez ukidanja imuniteta i sproveden je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija. On je uhapšen kasno sinoć, posle izlaska iz skupštine, a nakon što su poslanici parlamenta usvojili rezoluciju kojom se proglašavaju ništavnim odluke Podgoričke skupštine iz 1918. godine.

Šta je to Medojević govorio u crnogorskom parlamentu, pogledajte u videu.

CRNA GORA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA POSLE HAPŠENJA MEDOJEVIĆA! Mandić: OVO JE SKANDAL! Knežević: NEĆU SE PREDATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
admin

pre 5 godina

Yna se o cemu se radi. Kad je turcin krvav do lakata, poturica mora do ramena. Nicija ne gori do zore!!!!!

Pera Bandera

pre 5 godina

I ovaj nešto mnogo balansira, u jednom trenutku ku*či se crnogorštinom, a u drugom ...

Murgec

pre 5 godina

Ni on nije nista boljih od njih, pljuje nas kad stigne.

Crna Gora

pre 5 godina

Ne prođe ni nedelja dana da se u srpskim medijima ne govori najgore o Crnoj Gori, Djukanoviću, premijeru, ministrima... I to traje godinama. Ružno je to braćo Srbi ili bivša braćo. Srpska propaganda već dvije decenije laže o svima u regionu, ali to nije dalo nikakve rezultate ni donijelo koristi srpskom narodu i državi. Sve u gornjem tekstu, kao i sve objavljeno predhodnih dana i mjeseci su bezočne laži. Neka vam služi na čast takvo ponašanje.

Iznenadjen i uvredjen Srbin

pre 5 godina

Evo još od 1998. ja slusam, čitam i uživo sam gledao šta sve najgore pričate o Srbima i Srbiji, naročito od 2006. Ovde nikome niste interesantni, i većina je jedva čekala da budete neovisni. Godinama prekrajajte vašu povijest, upravo malopre pročitao novo priopćenje Crnogorskog pokreta i nije mi dobro. Nemojte nas bratijati, imate vi drugu braću i slavili ste sa njima Dan Zastave 28.11... Jedva cekam dan kada će vam ta braća zatražiti i uzeti pola teritorije a vi opet zakukati za Srbijom.

SS

pre 5 godina

Odavno vi niste više crnogorci,jer vas bošnjaci i šiptari vezuju za rogove đetići pojedini.

Vlado

pre 5 godina

Gde su sada te "silne nevladine organizacije", koje se bora za ljudska prava, gde je EU koja se zalaže za vladavinu prava a članice NATO im hapse i zatvaraju poslanike sa imunitetom???!!!

Dane

pre 5 godina

Ipak je udario na mafiju kao da nezna gde se sve nalaze.Napokon će se uvjerit.Gdeje god se okrene svakog momenta će jedan ispred njega bit.

sveti jarac

pre 5 godina

sad se polako ali sigurno se razjasni pitanje sta su i ko su crnogorci.znaci NISU SRBI a NISU ni slloveni VEC staroasedioci ILIRi znaci sva brdska plemena su albanskom poreklom zamenili samo jezik i to je vec proverio svaki istoricar.samo treba SRPSKA crkva da se otera.

princip

pre 5 godina

Ja koje je ovo đubreeee....sedi sa ovim "srbima" a sve najgore prica o njima i njihovoj borbi protiv povampirenih fasista koje je predvodila krvatsla ustasija i balijski mudžahedini....i on se ponosi sto je tu bagru fašisticku branio os Srba....ma more mars u pizdu materinu....i treba da camis u zatvoru!

flamantes

pre 5 godina

Pa Medo (munze konza) sad ti se pruža prilika da dokažeš što si govorio

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20