• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.04.2019

08:51

(FOTO) OVO JE LEPA UDOVICA ROŽAJCA SMAKNUTOG PRED NJENIM OČIMA U ŠPANIJI! Ceo Balkan je zna, a za njom UZDIŠE I STARO I MLADO!

Balkan

(FOTO) OVO JE LEPA UDOVICA ROŽAJCA SMAKNUTOG PRED NJENIM OČIMA U ŠPANIJI! Ceo Balkan je zna, a za njom UZDIŠE I STARO I MLADO!

Podeli vest

Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković, bila je svedok stravične likvidacije kada je njen suprug Zijad upucan u vozilu pred njom i detetom

Supruga Baranina Zijada Nurkovića (24) iz Rožaja, koji je ubijen u Španiji, jedna je od najpraćenijih influenserki u Crnoj Gori na Instagramu! Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20), bila je svedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i detetom.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, a on je sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on Apr 18, 2019 at 1:31pm PDT

 

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama devojčice Nike.

CRNOGORAC SMAKNUT U ŠPANIJI PRED ŽENOM I ĆERKOM! Zijadu Nurkoviću, bliskom klanu Alana Kožara, PUCALI U GLAVU IZ NEPOSREDNE BLIZINE!

Podsetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja ćerka, turistički su bili u poseti jednom španskom mestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uveče pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovek od poverenja vođe Zemunskog Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on Apr 9, 2019 at 11:43am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is beautiful, enjoy! ?

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on Apr 8, 2019 at 8:41am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ✨VAS?L?SA ✨??? (@vasiilisa_) on Mar 16, 2019 at 1:46am PDT


 

 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 5 godina

A sta je vama na ovoj zeni lepo? Siljata faca a jos siljatiji nos,nikakva napumpana usta,a o zadnjici i da ne govorimo.Promasila se.

beli orao

pre 5 godina

Plastika,lepo za gledanje i fotkanje,inace u spavacoj sobi nista posebno,naprotiv,hladno ko zmija hehe

Mane

pre 5 godina

Zaista, da li je normalno da bilo koga proglašavate tek tako ne samo lepim, već i da pišete kako za mladom ženom upitnih estetskih kvaliteta uzdiše i staro i mlado? To je zaista degutantnije i od izgleda ove, takoreći devojke od dvadeset godina. I otkud vam to da je celi Balkan zna, kad je u pitanju anonimna osoba?! Ja je prvi put vidim i uopšte čujem za nju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija