• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

07.06.2019

14:33

LAŽNU DRŽAVU KOSOVO BRATSKI UGOŠĆUJE MONTENEGRO, A NE CRNA GORA! Funkcioner NSD Petar Drašković objasnio zašto Milogorci s oduševljenjem dočekuju šiptarske fudbalere!

Balkan

LAŽNU DRŽAVU KOSOVO BRATSKI UGOŠĆUJE MONTENEGRO, A NE CRNA GORA! Funkcioner NSD Petar Drašković objasnio zašto Milogorci s oduševljenjem dočekuju šiptarske fudbalere!

Podeli vest

Fudbalski meč reprezentacije Montenegra koja bratski dočekuje lažnu državu Kosovo samo je nastavak brutalne izdaje tradicionalne Crne Gore i predaka od strane aktuelnog režima, ocenio je Petar Drašković, šef Informativne službe NSD i funkcioner DF

"Pošto Đukanovićevoj ekipi nije stran ni topli prijem UČK terorista Tačija i Haradinaja, ova utakmica dođe kao prirodan sled. Vlast je pljunula na celu istoriju Crne Gore koja postojanje i državnost temelji na Kosovskom mitu i borbi protiv bašibozuka i balista", smatra Drašković i dodaje:

"Najbliži uporedni opis ovakvog čina DPS-a bio bi kao da ste na ručak pozvali vašeg progonitelja s kućnog praga, silovatelja vaše sestre ili rušitelja grobova vaših najbližih. Dok se tako prijateljski dočekuju fudbaleri terorističkih struktura, za selekciju Srbije važe obrnuta pravila, a Srbima se ne dozvoljava da dođu na stadion. Podržavaoci velikoalbanskog nacionalnog projekta mogli bi samo da požele takve sluge".

(UŽIVO) VUČIĆ U BRATISLAVI: Tači misli da Kosovo pripada samo Albancima, a mi da je celo Kosovo srpsko - NEOPHODAN JE KOMPROMIS!

Drašković ističe da slavlja sa OVK zastavama u Tuzima, hajka protiv obnove hrama Srpske pravoslavne crkve u Gusinju, nasrtanje na Mitropolita Amfilohija u Svaču nisu problem za obe strane jer se to tiče njihove zajedničke borbe protiv svega što je pravoslavno i srpsko.

"Zato ne treba da čudi potpuno logično pitanje albanskih novinara za selektora Montenegra da li će Fatos Bećiraj biti kapiten. Prema tome, trn u oku i jednima i drugima je naš narod koji se nije odrekao petrovićevske Crne Gore i Kosova i Metohije", rekao je Drašković i zaključio:

"Pokušajima zatiranja te Crne Gore, vlast je dovela zemlju na ivicu sukoba. Njenu istoriju su ispisali i vitezovi sa Košara i Paštrika, a to najbolje ilustruje TV izjava jednog mladog vojnika sa karaule Gorožup: 'Ima volje dosta, samo bih da poručim ovom našem izdajniku, predsedniku Đukanoviću, da mi Crnogorci nikad nismo bili izdajice, niti ćemo da budemo, da smo uvek bili zajedno”


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa s kim si takav si,šta od tamnogorica možeš da očekuješ,mućke,prevare,laži,izdaje,klevete.

Zoran

pre 4 godine

Njemu i njegovim "montenigerima" daleko lepa kuća. Valjalo bi im ovde reciprocitetno uvesti obavezno plaćanje boravišnih taksi. Priznali su ih, pa neka zajedno uživaju.

flamantes

pre 4 godine

C rna Gopra ima dobe odnose sa svim komšijama, čak i Srbijom, a Srbija nema dobre odnose nisakim, što mislit, ko je u problemu?

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija