• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

24.07.2019

17:58

(VIDEO) "JA SAM BRE SRBIN NA JADRANU, LOVI ME LOKALNA BANDA DEBILA"! Hrvat ismejao ustaške huligane!

Balkan

(VIDEO) "JA SAM BRE SRBIN NA JADRANU, LOVI ME LOKALNA BANDA DEBILA"! Hrvat ismejao ustaške huligane!

Podeli vest

"Ja sam bre Srbin na Jadranu, na katamaranu, pravim kafu, a ne radim kavu, zato nekad dobijem i šakom u glavu", tako glasi refren pesme koja je očito inspirisana nedavnim incidentima u Hrvatskoj, a na svom YouTube kanalu objavio ju je vloger Luka Tokić

Pesma je očigledno satirična je ovo reakcija na događaje s Brača, gde su u junu pretučeni sezonski radnici iz Srbije. Vest je obišla medije iz čitave regije, a radnike je u znak izvinjenja primila i gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

Uživam, ponekad se skrivam jer me lovi lokalna banda debila, onda bežim u svoje misli, bežim kući u Šumadiju, gde berem maline i pečem ljutu rakiju - reči su Tokićeve pesme, inače studenta zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti i Filozofskog fakulteta.

Spot za "Srbina na Jadranu" snimljen je na prepoznatljivim lokacijama Šibenika. Luka se često na svom YouTube kanalu bavi brojnim aktuelnim temama. Na vlogersku scenu pre tri se godine probio online instrukcijama iz matematike u satiričnom videu "Isus je Bog - matematički dokaz".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 4 godine

A da.....laješ i zajebavaš-dobiješ po labrnji-onda kukaš kako su srbi svuda ugroženi! Šta ćeš uopšte u HR....zaradi u SRB.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija