• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

30.08.2019

09:44

BRAČNI PAR IZ CRNE GORE UHAPŠEN U ITALIJI! Pljačkali butike, zlatare, pumpe, UPADALI U VILE STARIJIH LJUDI! Bili deo kriminalne grupe sa Balkana!

Balkan

BRAČNI PAR IZ CRNE GORE UHAPŠEN U ITALIJI! Pljačkali butike, zlatare, pumpe, UPADALI U VILE STARIJIH LJUDI! Bili deo kriminalne grupe sa Balkana!

Podeli vest

Bračni par iz Podgorice uhapšen je u Italiji zbog sumnje da su počinili više teških krađa i razbojništava na području Ređo Emilije, Verone i Barija

Reč je o S.K. (37) i F.K. (29), koji su bili deo organizovane kriminalne grupe sa Balkana koja je pljačkala benzinske pumpe, zlatare i butike i upadala u vile starijih ljudi.

Za razliku od drugih članova kriminalne grupe, kako se navodi, supružnici iz Podgorice nisu bili nasilni i terete se samo za pljačke. Ostali članovi se terete i za pokušaje ubistva, pretnje i iznude, prenosi RTCG.

Istražitelji sumnjaju da su oni članove grupe koja je nedavno razbijena i uhapšena, a koju je predvodio takođe crnogorski državljanin, piše podgorički Dan.



Grupa je uhapšena zbog milionske pljačke butika. Članovima kriminalne grupe je za svaku provalu, kao i za beg s plenom, trebalo manje od jednog minuta. Prema pisanju italijanskih medija, ukrali su više od pola miliona evra vredne dizajnerske torbe, galanteriju i odeću.

MASOVNO TROVANJE BRZOM HRANOM U TUZLI! Čak 71 osoba se javila lekaru, 8 zadržano u bolnici!

Crnogorski državljanin L.M. (39) uhapšen je zajedno sa jednim Hrvatom i Srbinom u pljački italijanskih butika. Procenjuje se da su ukrali robu vrednu blizu milion evra.

Italijanski mediji pišu da je Crnogorac, kome u dokumentima piše da mu je mesto prebivališta Beograd, bio vođa bande koja je u proteklih mesec dana izvršila pljačke u tri italijanska grada. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17