• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.09.2019

14:51

MILOVA ODMAZDA! Blokirana sva imovina Duška Kneževića u Crnoj Gori!

Balkan

MILOVA ODMAZDA! Blokirana sva imovina Duška Kneževića u Crnoj Gori!

Podeli vest

Crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo odlučilo je da privremeno blokira imovinu crnogorskog biznismena Duška Kneževića i njegovih kompanija

Tu odluku doneo je sudija Miroslav Bašović, prenose Vijesti i podsećaju da je specijalna tužiteljka Lidija Vukčević ranije podnela Bašoviću predlog za određivanje privremene mere zabrane upravljanja imovinom kompanija čiji je Knežević stvarni ili "skriveni" vlasnik.

Kneževića, koji se trenutno nalazi u Londonu, Specijalno tužilaštvo tereti da je na čelu organizovane kriminalne grupe koja je, navodno, počinila više krivičnih dela i zloupotreba u privrednom poslovanju kako bi za sebe pribavili materijalnu korist.

Kako navodi portal, Vukčević je tražila da se Kneževiću, inače nekada bliskom prijatelju Mila Đukanovića, zabrani upravljanje imanjima u Zeti, stanom na Svetom Stefanu i stanom u Podgorici, kao i upravljanje imovinom "Atlas grupe" u Podgorici.

FEKALIJE U JADRANU VIDE SE IZ SVEMIRA! Šokantni snimci Gugl mapa pokazali razmere zagađenja!

Privremeno su blokirane i nepokretnosti budvanske kompanije "Mogren Hill" - dve zgrade u Budvi, a specijalna tužiteljka tražila je i zabranu upravljana imovinom kompanije "Atlas Hotels Group", koja poseduje hotel, parcele i poslovne prostore u Baru i Sutomoru.

Privremeno je blokirana i imovina preduzeća "Jadranski Sajam", na čije ime su upisane parcele, zgrade i stanovi u Budvi, a sud je zabranio i upravljanje imovinom podgoričke kompanije "Montenegroberza", koja poseduje dva poslovna prostora u Podgorici, kao i upravljanje sa dva poslovna prostora kompanije "CG Broker - Diler".

MILO NATO PAKTU POKLANJA PLANINU SA SRPSKOM CRKVOM! Nastavlja se strahovit crnogorski teror nad Srbima!

Blokirana je i sva imovina kompanije "Atlas Invest", koja posjeduje brojne stanove, poslovne prostore, zgrade i parcele na Svetom Stefanu, u Budvi, Bečićima, Baru, Podgorici i Kolašinu.

IZ SDT-a su predlogom tražili da se zabrani i upravljanje imovinom Opšte bolnice "Meljin" u Herceg Novom, ali i kompanije "Montenegro-Expreš Group" koja upravlja tom ustanovom, kao i i upravljanje akcijama ili udelom koji su upisani na crnogorske i of šor kompanije, u kojima je Knežević stvarni ili skriveni vlasnik.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17