• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.05.2017

07:27

TRI OSOBE POVREĐENE u dva udesa tokom noći u Beogradu

Beograd

TRI OSOBE POVREĐENE u dva udesa tokom noći u Beogradu

Podeli vest

Tri osobe povređene su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

 


U udesu, koji se dogodio u 21.26 časova na uglu ulica Serdara Janka Vukotića i 11. krajiške brigade, na Petlovom brdu, povređen je muškarac (30) i prevezen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica". 

Jedna žena i jedan muškarac, oboje starosti od 25 godina, povređeni su u saobraćajnoj nesreći u 19.52 časa u ulici 1. maja, kod broja 88, u Velikoj Moštanici, te su odvezeni u Urgentni centar. 

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 126 puta, od kojih 28 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe koje pate od šloga. 

U Beogradu se juče dogodilo 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je 12 osoba povređeno, ali nijedna nije vitalno ugrožena, a zabeležena su i dva pada sa visine u kojima je jedna osoba stradala. 

Hitna pomoć juče je intervenisala 147 puta, od kojih 51 na javnom mestu, dodala je Macura. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set