• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2017

17:34

ALERGIJE STOP! Ne propustite korisna predavanja o autoimunim bolestima u Domu omladine!

Beograd

ALERGIJE STOP! Ne propustite korisna predavanja o autoimunim bolestima u Domu omladine!

Podeli vest

Udruženje za borbu protiv alergija i autoimunih bolesti 14. maja 2017. godine u prostorijama Doma omladine u Beogradu organizuje sajamsko-edukativnu manifestaciju posvećenu dijagnostici, sprečavanju i lečenju alergija pod "Alergije STOP!"

Svi posetioci manifestacije imaće priliku da dobiju savete od stručnjaka iz različitih oblasti klasične i alternativne medicine, te kako dijagnostikovati, kome se obratiti i kako na sveobuhvatan i najefikasniji način tretirati alergije. 

Manifestacija „Alergije STOP" se sastoji iz predavanja, radionica i savetovališta, te sajamskog izlagačkog dela, a ima za cilj da sveobuhvatno predstavi mogućnosti dijagnostike, lečenja alergija i autoimunih bolesti i lekarima i posetiocima, kao i da informiše posetioce o načinima za sprečavanje i lečenje alergija i autoimunih bolesti i održavanje postignutog napretka u lečenju ili izlečenju. 

Predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti pedijatrije, imunologije, alergologije, dermatologije i nutricionizma posetiocima će pružiti bolju sliku o mogućnostima dijagnostike, sveobuhvatne terapije klasičnim metodama, akupunkturom i fitoterapijom brojnih alergijskih bolesti, dok će radionice pružiti mogućnost da putem direktnog kontakta sa stručnjacima iz određenih oblasti i kroz pitanja i zajedničko izvođenje određenih procedura, posetioci iskuse blagodeti pravilnih joga vežbi i vežbi disanja za decu sa astmom.

Informer

Posetioci se pozivaju i da posete izlagače, ustanove i ordinacije koje se bave lečenjem alergija, metodama klasičnog lečenja i metodama komplementarnih grana medicine kvantne terapije, homeopatije, akupunkture koji će sa njima podeliti savete koje lekove i preparate koristiti za lečenje alergija, proizvođače pomoćnih lekovitih sredstava kao bitnog pomagača u lečenju alergija i održavanju postignutog stanja.

Ulaznica za manifestaciju Alergije Stop! iznosi 300 dinara, i ona predstavlja vaučer za popust od 500 dinara za Test Intolerancije koji možete uraditi u ordinaciji Holistic koja je jedan od glavnih sponzora ove manifestacije.

Za penzionere, ulaznica je 150 dinara, i ona vam omogućuje popust od 500 dinara za Test Intolerancije u ordinaciji Holistic. Deca do 12 godina imaju besplatan ulaz, kao i lekari koji su platili kotizaciju za akreditovanja predavanja.

Na Fejsbuk stranici  'Alergije Stop!' možete naći dodatne informacije o manifestaciji, alergijama i autoimunim bolestima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set