• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

25.09.2017

10:00

SVE ZAVISI OD VREMENA: Grejanje u Beogradu moguće i pre 15. oktobra!

Beograd

SVE ZAVISI OD VREMENA: Grejanje u Beogradu moguće i pre 15. oktobra!

Podeli vest

Grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali ako u periodu između 1. i 15, oktobra u prognozi za sledeći dan bude predviđeno manje od 12 stepeni, radijatori će biti topli, najavio direktor JKP "Beogradske elektrane" Goran Aleksić

- Nema problema sa energentima, snabdeveni smo potpuno svime što nam treba - istakao je Aleksić.

On je naglasio da iako grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ako u periodu između 1. i 15, oktobra u prognozi za sledeći dan bude predviđeno manje od 12 stepeni, biće uključeni radijatori.

On je naveo da je prošla zima bila ekstremna, jer je 77 dana grejanje radilo 24 sata, što se nije desilo u istoriji Beogradskih elektrana.

- Ova zima je najavljena kao blaga, ali i da ne bude tako, spremni smo. Učinili smo sve što smo realno mogli kako bi se pripremili za grejnu sezonu, možda će biti bolja od prethodne, ali će sigurno zadržati kvalitet koji smo imali do sada. Siguran sam da nikome neće biti hladno - zaključio je Aleksić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set